Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Charmeoffensief Barcelona houdt aan: 'Mensen zoeken al naar een huis'

Laatste update:

De middenvelder van de LaLiga-koploper komt in gesprek met Mundo Deportivo superlatieven tekort voor Coutinho en zou de dribbelaar maar al te graag verwelkomen in Camp Nou. "Ik grap weleens dat mensen al naar een huis zoeken voor hem", vertelt hij. Paulinho spreekt regelmatig met Coutinho, die in het seizoen 2011/12 al een halfjaar speelde voor stadsgenoot Espanyol. "Ik probeer hem wat basisinformatie te geven, want misschien was die periode niet voldoende om de stad goed te leren kennen."

"Maar hij weet dat Barcelona een erg mooie stad is, die van alles te bieden heeft voor hem en zijn familie", vervolgt Paulinho. "Ik zou hem adviseren om kalm te blijven en zich niet druk te maken. Ik heb hetzelfde meegemaakt toen ik in China zat. Je moet goed nadenken over de beslissing die je gaat maken. Ik denk dat hij er geen spijt van zal krijgen, mocht hij de kans krijgen naar Barcelona te komen."

Denk jij dat Philippe Coutinho na de winterse transferperiode voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
14
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties