Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Charmeoffensief moet voetbalpensioen van Eden Hazard uitstellen

Laatste update:

Eden Hazard heeft nog altijd geen besluit genomen over zijn toekomst, nadat hij deze zomer zonder club kwam te zitten met zijn vertrek bij Real Madrid. De buitenspeler is met verschillende clubs in verband gebracht, maar zou peinzen over een definitief afscheid. Tot het zover is probeert Thorgan Hazard hem op andere gedachten te brengen.

"Ik zei hem dat het in Brussel te doen is. We proberen hem te pushen, maar Eden is Eden hé", aldus Thorgan Hazard, die zelf dus in Brussel actief is voor Anderlecht. "Ik hoop wel dat hij eens zal komen kijken", grinnikte Hazard. "Eden is niet gekomen toen ik bij Mönchengladbach speelde, ook niet in Dortmund en evenmin bij PSV. Misschien zal hij straks veel tijd hebben, dus ik hoop hem te zien."

Ook hun broer Kylian Hazard speelt in Brussel voor RWDM. De buitenspeler maakte vorig jaar zomer transfervrij de overstap van Cercle Brugge. Met de komst van Eden zou het trio Hazard's in de Belgische hoofdstad dus voltooid kunnen worden. "De hele familie is blij dat ik terugkeer, zodat ze veel wedstrijden kunnen zien", stelde Thorgan bij zijn presentatie. "Dortmund was toch een stukje verder."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties