Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Charmeoffensief van Totti lijkt niets uit te halen: deze week nieuwe gesprekken

Laatste update:

Half mei werd bekend dat Dybala de deur bij Juventus na zeven seizoenen achter zich dichttrekt. De 34-voudig international speelde in totaal 293 officiële wedstrijden voor Juventus, waarin hij 115 doelpunten wist te maken en 48 assists gaf. Na zijn vertrek geniet Dybala een transfervrije status, waardoor hij op veel interesse kan rekenen. Meerdere clubs zijn de afgelopen tijd aan hem gelinkt, waar AS Roma en Inter volgens meerdere media de grootste kans hebben op het aantrekken van Dybala. Romano meldt nu dat Inter de onderhandelingen de komende dagen oppakt. Atlético Madrid houdt de situatie goed in de gaten.

Vorige week meldde TyC Sports nog dat AS Roma de beste papieren had om Dybala in te lijven na inmenging van Francesco Totti. De 45-jarige Italiaan juicht een mogelijke transfer van Dybala naar AS Roma toe, zo werd eerder al bekend. Totti sprak vorige maand kort met Italiaanse media voorafgaand aan het zogeheten benefietduel 'Integration Heroes', dat plaatsvond in het Stadio Giuseppe Meazza, de thuisbasis van Internazionale. Als het aan de Roma-icoon ligt kiest hij voor i Giallorossi. "Ik zal proberen hem te overtuigen om naar Rome te komen. Ik zou hem ook graag het shirt met rugnummer 10 geven als hij naar AS Roma komt, maar ik ben niet degene die beslist."

Dybala heeft zich nog niks losgelaten over zijn volgende club, maar keek wel met een trots gevoel terug op zijn tijd bij Juventus. Op Instagram nam de buitenspeler afscheid van de club uit Turijn. "Bij zoveel jaar samen komen emoties. Ik dacht dat we nog meer jaren samen zouden zijn, maar het lot zet ons op verschillende paden. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor me hebben gedaan, elke wedstrijd, bij elk doelpunt. Ik ben met jullie opgegroeid, ik heb van jullie geleerd. Ik heb hier geleefd en gedroomd. Het zijn 7 jaren vol magie geweest, met 12 trofeeën en 115 doelpunten die niemand ons meer zal afnemen, nooit."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties