Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chedjou groeit uit tot held van Galatasaray, Eto'o blijft scoren

Laatste update:

In de eerste helft raakte Genclerbirligi de paal en was het uiteindelijk ex-NEC'er Moestafa El Kabir die de bal in de 36e minuut achter Fernando Muslera kreeg. De ploeg van Wesley Sneijder herstelde zich na rust echter goed. Uit een voorzet van Aurelien Chedjou kopte Bilal Kisa de 1-1 binnen en het was Chedjou die vervolgens uit een corner van Selcuk Inan de tweede treffer van Galatasaray voor zijn rekening nam.

Yasin Öztekin, de vervanger van José Rodriguez na rust, maakte er in de 68e minuut 3-1 van. Genclerbirligi kreeg de bal niet weg uit het strafschopgebied, waarna Yasin het leer door de benen van Johannes Hopf schoot. Umut Bulut kreeg nog de lachers op zijn hand door de bal van een meter afstand tegen de paal te werken. Sneijder ging tien minuten voor tijd, onder luid applaus, naar de kant en zag hoe de voor Umut ingevallen Burak Yilmaz nog een strafschop in de slotminuten benutte: 4-1.

Bursaspor - Antalyaspor 0-2
Na twee gelijkspelen op rij stapte de ploeg van Mustafa Göklsu zaterdag weer als winnaar van het veld. Tien minuten na rust maakte Samuel Eto'o zijn zesde doelpunt van het seizoen en in de slotfase bepaalde Emrah Bassan de eindstand. Door de zege komt Antalyaspor op veertien punten, goed voor een vijf plaats. Bursaspor heeft vijf punten minder en staat laag in de middenmoot van de Süper Lig.

Konyaspor - Gaziantepspor 2-1
Na vier overwinningen in de laatste vijf duels staat de ploeg van Aykut Kocaman voorlopig op een uitstekende derde plaats. Het was Riad Bajic die enkele minuten voor rust de enige treffer in de eerste helft maakte. De bezoekers uit Gaziantep kwamen terug via een doelpunt van Erdem Sen, maar uiteindelijk groeide Samuel Holmen een kwartier voor tijd uit tot matchwinner.

-
Prolongeert Galatasaray de landstitel?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties