Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea bepaalt opstelling NAC niet: 'Daar hoeft niemand bang voor te zijn'

Laatste update:

Komt de negentienjarige aanvaller niet aan dat aantal (in de Eredivisie en het bekertoernooi), dan zullen de Brabanders na afloop van dit seizoen alsnog een bedrag moeten overmaken naar Londen, meldt BN DeStem. Volgens technisch directeur Graeme Rutjes betekent dat echter niet dat Chelsea de opstelling van NAC bepaalt of dat er sprake zou zijn van belangenverstrengeling.

"Daar hoeft niemand bang voor te zijn. Die bepaling mag niet uitmaken of hij wel of niet speelt", maakt de beleidsbepaler duidelijk. Het zal overigens nog moeten blijken wat er met de afspraak gebeurt als Perica deze maand vertrekt uit Breda; dinsdag werd bekend dat de spits in de belangstelling staat van Udinese, en de Serie A-club zou zelfs al een akkoord hebben bereikt met Perica's werkgever Chelsea.

Denk je dat Stipe Perica dit seizoen nog veel zal spelen voor NAC Breda?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties