Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea bereikt akkoord met AS Roma over maximale som van 65 miljoen'

Laatste update:

Hoewel diverse Italiaanse media vorige week melding maakten van een persoonlijk akkoord met beide spelers, is daar volgens de laatste berichtgeving nog geen sprake van. De Engelse kwaliteitskrant verwacht dat de gesprekken met Palmieri geen problemen zullen opleveren. Dzeko wil echter zekerheden hebben over zijn kansen op speeltijd bij Chelsea. Mocht hij toch overkomen, dan kan de 31-jarige aanvaller tekenen tot medio 2020. Daarmee breekt Chelsea zijn eigen regels: normaliter geeft de club alleen eenjarige contracten aan dertigplussers.

Palmieri geldt op Stamford Bridge als alternatief voor Alex Sandro, daar Juventus een slordige zeventig miljoen euro vraagt voor laatstgenoemde. De 23-jarige vleugelverdediger speelt sinds 2015 voor Roma: hij werd het eerste anderhalf jaar gehuurd van Santos en stapte vervolgens definitief over. Afgelopen zomer liep hij een ernstige knieblessure op, waar Palmieri pas net van hersteld is. Dit seizoen kwam hij door de kwetsuur tot slechts zestien minuten in de competitie. Zijn contract in Stadio Olimpico loopt door tot de zomer van 2021.

Chelsea zou hebben aangeboden om Michy Batshuayi te betrekken in de deal met Roma. De aanvaller mocht verhuurd worden aan de Serie A-club, maar Roma gaat zelf op zoek naar een vervanger van Dzeko. Naar verluidt ziet Borussia Dortmund in de Belg wel een geschikte opvolger van Pierre-Emerick Aubameyang, die mogelijk verkast naar Arsenal. Ook Sevilla zou interesse hebben in Batshuayi.

Zie je Edin Dzeko slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties