Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'

Laatste update:

"Jouw naam wordt nadrukkelijk genoemd bij Feyenoord. Wat vind je daarvan?", legt Humberto Tan bij RTL7 voor aan Van Bronckhorst. "Feyenoord is natuurlijk mijn club, dat weet iedereen. En net als iedereen heb ik van de laatste jaren genoten", antwoordt de momenteel clubloze coach.

Van Bronckhorst snapt wel dat hij wordt gezien als mogelijke opvolger van Slot in De Kuip. "Ik ben daar op mijn zevende binnengewandeld en dan is het zo dat mensen snel aan je denken. Maar op dit moment speelt er nog helemaal niks", zo benadrukt de voormalig middenvelder.

Tan wil direct weten of Van Bronckhorst openstaat voor een terugkeer als trainer bij Feyenoord. "Ik heb er nog niet over hoeven nadenken. Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord. Vier jaar lang als assistent en daarna vier jaar lang als hoofdcoach. En ik heb gewoon heel veel mooie momenten gehad. Die koester ik."

Van Bronckhorst krijgt vervolgens van Tan of hij het door zijn succesvolle verleden als Feyenoord-trainer extra lastig vindt om terug te keren. "Ik weet niet of dat het moeilijk maakt, maar het zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Ik ben speler geweest van Rangers en als trainer daar naartoe gegaan. En weggegaan op een manier die ik niet wilde."

Boskamp


Jan Boskamp, ook aanwezig bij de Champions League-uitzending rondom Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain, neemt geen genoegen met de woorden van Van Bronckhorst. "Hij loopt wel te zeiken van 'jaa', maar als ze hem vragen, gaat hij ernaar toe. Als Feyenoord naar hem toekomt, gaat hij het doen. Daar ben ik honderd procent van overtuigd."

"Hij twijfelt helemaal niet, dat moet hij hier zeggen. Rot toch op. Ik heb ook gezegd dat ik zijn manager word", zegt Boskamp al dollend tegen zijn tafelgenoot. "Pulic (Marino Pusic, red.) zit bij Donetsk toch? Die moeten ze loskopen dan. Dus er blijft niets anders over dan dat ze jou pakken", geeft de analist tot slot mee aan Van Bronckhorst.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Moet Feyenoord voor Giovanni van Bronckhorst kiezen?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
19
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties