Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea bevestigt de komst van Pochettino en heeft opvolger van Potter binnen

Laatste update:

Met de komst van Pochettino komt er een einde aan de zoektocht van Chelsea naar de opvolger van Graham Potter. Thomas Tuchel werd begin september ontslagen en opgevolgd door de Engelsman, maar die wist allesbehalve te overtuigen bij the Blues. Potter, die overkwam van Brighton & Hove Albion, wist in 31 wedstrijden slechts twaalf keer te winnen en moest begin april het veld ruimen. Clublegende Frank Lampard werd aangesteld als tussenpaus om het seizoen af te maken.

Onder anderen Julian Nagelsmann en Luis Enrique werden in verband gebracht met de openstaande vacature op Stamford Bridge, maar nu is dus duidelijk dat Pochettino volgend seizoen de scepter zwaait bij Chelsea. De manager begon zijn trainerscarrière bij Espanyol in Spanje, waarna hij na ruim vier jaar overstapte naar Southampton. Pochettino stond slechts anderhalf jaar en zestig wedstrijden aan het roer bij the Saints alvorens hij naar Tottenham Hotspur vertrok. Daar maakte hij, ondanks een relatief klein budget, indruk en schopte hij het met zijn team in 2018/19 tot de Champions League-finale, die uiteindelijk verloren ging tegen Liverpool (0-2).

Het is nu aan Pochettino om ook indruk te gaan maken bij Chelsea, dat een seizoen om snel te vergeten achter de rug heeft. De Londenaren eindigden door het gelijkspel tegen Newcastle United (1-1) van zondag op de twaalfde plaats in de Premier League, waardoor het komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Chelsea gaf onder de nieuwe eigenaar Todd Boehly dit seizoen liefst 610 miljoen euro uit aan zestien nieuwe spelers. De verwachting is dat Pochettino deze transferzomer gaat gebruiken om zijn selectie wat te versmallen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
21
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties