Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea blijft met lege handen achter na deal tussen Juventus en AC Milan'

Laatste update:

La Vecchia Signora en i Rossoneri zijn namelijk al enige tijd in gesprek over een terugkeer van Leonardo Bonucci naar Turijn en Sky Italia meldt dinsdag dat de twee Italiaanse grootmachten zo goed als akkoord zijn. De verdediger, die vorig jaar nog vertrok bij Juventus, zal met gesloten beurzen worden geruild tegen Mattia Caldara, een eveneens 24-jarige stopper die zich na anderhalf jaar op huurbasis bij Atalanta pas deze zomer heeft aangesloten bij Juventus.

La Gazzetta dello Sport voegt toe dat beide spelers op een waarde van veertig miljoen euro worden getaxeerd, waardoor geen van beide clubs iets bij hoeft te betalen. Dit betekent echter wel dat Chelsea de komst van Rugani kan vergeten: Mediaset laat dinsdagmiddag weten dat Juventus niet van plan is deze zomer naast Caldara nog een jonge verdediger te laten vertrekken, waardoor een deal voor the Blues uit zicht lijkt te verdwijnen.

Naast de deal rond Bonucci en Caldara hebben AC Milan en Juventus naar verluidt inmiddels ook een akkoord bereikt over de overstap van Gonzalo Higuaín. De spits, die twee jaar geleden nog voor negentig miljoen euro werd overgenomen van Napoli, is door de komst van Cristiano Ronaldo overbodig in Turijn en speelt volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in het rood-zwart. Milan zal de dertigjarige aanvaller in eerste instantie voor een bedrag dat tussen de 18 en 20 miljoen euro ligt voor een seizoen huren, waarna hij voor 36 miljoen euro definitief ingelijfd kan worden.

Vind jij dat beide partijen profiteren van een ruildeal tussen Leonardo Bonucci en Mattia Caldara?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties