Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea boekt onder toeziend oog van Gary Lineker weer eens een uitzege

Laatste update:

Potter voerde twee wijzingen door vergeleken met het gewonnen Champions League-duel met Borussia Dortmund (2-0) van afgelopen dinsdag. Reece James en Raheem Sterling zaten wegens een blessure niet bij de wedstrijdselectie en werden vervangen door Ruben Loftus-Cheek en Mykhaylo Mudryk. Chilwell en Wesley Fofana, die beiden in de basis begonnen, namen het op tegen hun oude werkgever in het King Power Stadium. Hakim Ziyech moest het doen met een rol als wisselspeler. Bij Leicester zaten onder anderen Harvey Barnes, Wilfred Ndidi en Jamie Vardy op de bank.

Gary Lineker hoeft zaterdagavond geen Match of the Day te presenteren en gaat op bezoek bij zijn oude club.

Gary Lineker, die tijdens zijn spelerscarrière 21 doelpunten in 31 wedstrijden maakte voor Leicester, zag vanaf de tribune hoe zijn oude club na ruim tien minuten spelen op achterstand kwam. Kalidou Koulibaly pikte een afvallende corner op en gaf de bal met links voor richting het zestienmetergebied. Chilwell was het eindstation van die hoge voorzet en besloot met een volley in één keer uit te halen. Leicester-keeper Danny Ward zag het schot van de linksback in de korte hoek binnenrollen: 0-1. Chelsea begon goed aan de wedstrijd en kreeg ruim tien minuten later de uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen via João Félix. De Portugees werd diep gestuurd door Havertz en kwam oog in oog met Ward, maar zag zijn lobje op de buitenkant van de paal eindigen.

De thuisploeg wist zich vervolgens te herpakken en kwam meer en meer in de buurt van het doel van Kepa Arrizabalaga. De Spaanse doelman zag een afstandsschot van Kiernan Dewsbury-Hall tot zijn grote opluchting via de rug van Koulibaly op de lat eindigen. Tien minuten voor rust leken de bezoekers op een 0-2 voorsprong te komen. Mudryk dribbelde in vanaf de as van het veld, gaf mee aan Loftus-Cheek die vervolgens voorgaf op Félix en de aanvaller zag binnenwerken. De videoscheidsrechter stak echter een stokje voor die goal wegens buitenspel. Dat bleek meteen het startschot van een uitstekende fase van Leicester.

De thuisploeg profiteerde vier minuten na die afgekeurde tegentreffer namelijk optimaal van slordig balverlies van Félix. Daka kreeg de bal mee van Ricardo Pereira en schoot vanaf buiten het zestienmetergebied in de korte hoek achter Kepa: 1-1. De Spaanse sluitpost moest in de ruim zeven minuten die nog zouden volgen in de eerste helft meerdere keren in actie komen. Eerst bracht hij prachtig redding op een schot van James Maddison, alvorens hij ook een antwoord had op een schot van Kelechi Iheanacho. De sterke fase van Leicester zou tot niets leiden. Sterker nog, het was Chelsea dat kort voor rust opnieuw trefzeker was. Een prachtig lobje van recordaankoop Enzo Fernández op Havertz werd door laatstgenoemde op even zo mooie wijze afgewerkt: 1-2.

Ward moest kort na rust in actie komen na een kopbal van Fofana, maar zag zijn ploeg vervolgens domineren in balbezit in het eerste kwartier. Tot grote uitgespeelde mogelijkheden kwam het echter niet voor the Foxes. Twintig minuten voor tijd kreeg Dewsbury-Hall dé kans op de gelijkmaker, nadat Barnes eerder bij de bal was dan Kepa en doorkopte op de Engelse middenvelder. Dewsbury-Hall maaide alleen volledig over de bal heen, waardoor Kepa gemakkelijk redding kon brengen. In de 75ste minuut bleef Mudryk oog in oog met Ward koel en schoot hij raak, maar de buitenspeler stond buitenspel op het moment dat hij zijn loopactie inzette.

Het leidde tot een vrij komisch moment voor de thuissupporters, aangezien Mudryk lange tijd niet door had dat hij buitenspel stond en in zijn eentje uitgebreid feest vierde bij de cornervlag. Enkele minuten later lachte Mudryk als laatst nadat hij de assist gaf op Kovacic. Eerstgenoemde kopte een voorzet van Havertz terug op de Kroatische middenvelder en die rondde met een uitstekende volley van dichtbij af: 1-3. Dat bleek uiteindelijk de genadeslag voor Leicester, dat in de laatste fase van de wedstrijd nog wel op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Mede dankzij een tweede gele kaart van Wout Faes zou die echter niet meer vallen.

Nr.TeamMWGVP
1Arsenal35255580
2Manchester City34247379
3Liverpool35229475
4Aston Villa35207867
5Tottenham Hotspur33186960
6Manchester United341661254
7Newcastle United341651353
8West Ham United3513101249
9Chelsea331391148
10AFC Bournemouth351391348
11Wolverhampton W.351371546
12Brighton & Hove Albion3411111244
13Fulham351271643
14Crystal Palace3510101540
15Everton351281536
16Brentford35981835
17Nottingham Forest35791926
18Luton Town35672225
19Burnley 35592124
20Sheffield United35372516

Premier League
Leicester City
1 - 3
Chelsea

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties