Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea bood ongelukkige Fàbregas al aan bij Real Madrid'

Laatste update:

Waar eerder deze week in Engeland al werd gemeld dat Pedro Rodríguez weg zou willen en terug verlangt naar Barcelona, wordt nu in Spanje geschreven dat Cesc Fàbregas ongelukkig is bij Chelsea. De middenvelder baalde enorm van het gedwongen vertrek van José Mourinho en heeft niet zo'n positief gevoel bij een nieuwe trainer. Hij zoekt nu naar een oplossing en Chelsea zou bereid zijn met hem mee te denken.

Conte staat volgens OK Diario en Mundo Deportivo niet onwelwillend tegenover een transfer van Fàbregas, omdat hij toch al zijn eigen ideeën heeft over het te vormen middenveld in Londen. Bovendien wil de Italiaan geen balende spelers in zijn selectie en zou Fàbregas daarom wel eens groen licht kunnen krijgen van de clubleiding om het na twee seizoenen voor gezien te houden.

Mundo Deportivo claimt nu dat Fàbregas is aangeboden bij Real Madrid. De Spaanse topclub werd in 2006 en 2009 al volop in verband gebracht met de middenvelder, maar van een transfer kwam het niet. Fàbregas' hart lag altijd bij Barcelona en daarom zag hij een overstap naar aartsvijand Real Madrid niet als een optie. Hoe hij er dit keer tegenaan gekeken zou hebben is niet bekend, maar van een transfer naar Madrid zal het niet komen. De Koninklijke heeft Chelsea namelijk laten weten geen interesse te hebben.

Met Luka Modric en Toni Kroos heeft men al twee absolute zekerheden rondlopen op het middenveld en daarnaast zijn er tal van andere opties. Bovendien zou de komst van Fàbregas mogelijk de toorn wekken van de fans in de hoofdstad, gezien zijn verleden bij Barcelona.

Denk je dat Cesc Fàbregas nog een derde seizoen ingaat bij Chelsea?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties