Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea dieper in de penarie na hattrick van Naismith

Laatste update:

Everton boekte zijn eerste overwinning op Chelsea sinds 2001 en staat nu tijdelijk in de top vijf van de Premier League. Het team van Roberto Martínez zorgde in de beginfase al voor het meeste gevaar met zijn snedige tegenaanvallen, al was het Chelsea dat de bal opeiste. Na ruim een kwartier spelen kwamen the Toffees opeens op voorsprong: Naismith, die na negen minuten de geblesseerde Muhamed Besic had vervangen, scoorde met het hoofd na een combinatie met Brendan Galloway. Asmir Begovic, de vervanger van Thibaut Courtois, was kansloos en Chelsea was op achtervolgen aangewezen.

Na ruim twintig werd het ook bijna 2-0, maar Begovic had een knappe redding in huis op een kopbal van Arouna Koné en een vlammend schot van James McCarthy. Na een kwart wedstrijd viel die tweede goal alsnog: Naismith vond met een lage schuiver de verre hoek. Chelsea probeerde vervolgens ten aanval te trekken, maar veel leverde dat niet op. Toch viel na 36 minuten de aansluitingstreffer op Goodison Park: Nemanja Matic schoot de bal van ruim twintig meter in de kruising. Chelsea bleef daarna aandringen, maar Everton nam de voorsprong mee de kleedkamer in.

In de tweede helft speelde Chelsea het balletje aardig rond, maar tot doelgevaar leidde dat niet. Mourinho greep daarom na tien minuten in en verving John Obi Mikel door Kenedy, die voor naar verluidt 8,9 miljoen euro werd overgenomen van Fluminense. Na een uur roerde het publiek in Liverpool zich weer even toen Begovic een terugspeelbal van John Terry opraapte, maar Andre Marriner liet doorspelen. De scheidsrechter kende Everton even later ook geen strafschop toe toen Ross Barkley ging liggen in het zestienmetergebied. Ondertussen begon de tijd te dringen voor de Londenaren.

Halverwege de tweede helft was Everton dicht bij de 3-1 toen Begovic alles uit de kast moest halen om Romelu Lukaku van scoren af te houden. Twee minuten later voerde Mourinho zijn tweede wissel door en bracht hij Radamel Falcao binnen de lijnen. Willian kwam even later ook in de ploeg. Het haalde voor de op verplaatsing spelende withemden echter niets uit, want zeven minuten voor tijd viel de beslissing. Naismith completeerde zijn hattrick door na een steekpass van Barkley diagonaal en laag raak te schieten: 3-1. De laatste die een hattrick in de Premier League maakte tegen Chelsea, was Robin van Persie in oktober 2011. Chelsea beleeft overigens zijn slechtste seizoensstart sinds 1988.

"You're getting sacked in the morning!", zingen de supporters van Everton over José Mourinho. Everton 3, Chelsea 1! De slechtste seizoensstart van Chelsea sinds 1988! #eveche #bpl #naismith #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Beschouw jij Chelsea nog als een titelkandidaat?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties