Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea doet Barcelona nieuw voorstel met daarin een spelersruil

Laatste update:

De aanvaller kwam afgelopen januari namelijk pas transfervrij over van Arsenal. Aan de andere kant versterkten de Catalanen zich deze zomer met onder anderen Raphinha en Robert Lewandowski, waardoor Xavi voorin meer keuze heeft dan dat vorig seizoen het geval was. De trainer zou Aubameyang het liefst behouden, al staat het bestuur niet onwelwillend tegenover een vertrek zodat er weer meer financiën vrijkomen.

Thomas Tuchel wil zich zo snel mogelijk versterken met de aanvaller, met wie hij samenwerkte bij Borussia Dortmund. The Blues zagen Timo Werner en Romelu Lukaku (tijdelijk) naar respectievelijk RB Leipzig en Internazionale vertrekken en kunnen een spits daarom goed gebruiken. Aubameyang is gelukkig bij Barcelona, maar als hij moet vertrekken is Chelsea zijn eerste keus. De ex-speler van Arsenal zou daardoor de overstap maken naar de rivaal van The Gunners.

Aubameyang was in zijn eerste half jaar bij Barcelona goed voor dertien doelpunten en één assist in 23 wedstrijden. De aanvaller speelde daarvoor vier jaar bij Arsenal, waarvoor hij 92 keer scoorde in 163 wedstrijden. Aubameyang won één Community Shield en één FA Cup in het Emirates Stadium. Ook werd hij in het seizoen 2018/2019 topscorer van de Premier League met 22 doelpunten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties