Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea doet zaken met Monaco en legt Badiashile uitzonderlijk lang vast

Laatste update:

The Athletic wist kort voor de feestdagen al te melden dat Chelsea een linksbenige verdediger zocht en dat Badiashile tot topkandidaat was gebombardeerd. De leiding van the Blues was al sinds afgelopen zomer op zoek naar een linkspoot, mede door de blessuregevoeligheid van Ben Chilwell. Nu hebben de Londenaren beet met de boomlange Fransman. "Ik ben heel blij om hier bij Chelsea te zijn. Ik kan niet wachten om de fans te ontmoeten en te spelen in de beste competitie van de wereld", laat de linkspoot optekenen op de clubwebsite. De komende 7,5 jaar zal Badiashile in het shirt van Chelsea te zien zijn.

Badiashile doorliep de jeugdopleiding van Monaco, waar hij in 2018 zijn debuut maakte. In totaal kwam hij 135 keer uit voor de Monegasken. De Franse bondscoach Didier Deschamps liet hem in september debuteren in de Nations League in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Oostenrijk. Drie dagen later maakte Badiashile opnieuw de negentig minuten vol in het shirt van de vice-wereldkampioen. Hij kon echter niet voorkomen dat er met 2-0 werd verloren van Denemarken. Tijdens het WK in Qatar behoorde Badiashile niet tot de selectie van Deschamps.

Het is de vierde keer in korte tijd dat Chelsea veel geld uitgeeft voor een verdediger. Afgelopen zomer werden Kalidou Koulibaly, Wesley Fofana en Marc Cucurella voor een totaalbedrag van ongeveer 185 miljoen euro al naar Stamford Bridge gehaald om de defensie van Chelsea een boost te geven. Manager Graham Potter was echter nog niet helemaal tevreden en wilde met de komst van de linksbenige Badiashile de renovatie van de verdediging definitief afronden. Daardoor kan Chelsea zich nu focussen op andere posities, waarbij de komst van Benfica-middenvelder Enzo Fernández de hoogste prioriteit lijkt te hebben.

Moet Chelsea doorpakken en Enzo Fernández naar Stamford Bridge halen?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties