Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea elimineert Manchester United in verhitte bekerkraker

Laatste update:

De gemoederen liepen op Stamford Bridge hoog op. Antonio Conte zocht in de slotfase van de eerste helft verbaal de confrontatie met José Mourinho en op dat moment stond Manchester United reeds met tien man op het veld, vanwege een rode kaart voor Herrera. De middenvelder ontving na 35 minuten zijn tweede gele kaart en veranderde daarmee de koers van de wedstrijd. Manchester United verdedigde met steeds meer spelers en haalde opgelucht adem toen het rustsignaal klonk. Ook tegen elf man wist Chelsea overigens kansen te creëren. Het was aan uitblinker David de Gea te danken dat het lange tijd 0-0 bleef.

Antonio Conte zocht verbaal de confrontatie met collega José Mourinho.

De Spanjaard moest zich na een kwartier volledig strekken na een schot van Eden Hazard, dat nog werd getoucheerd door Matteo Darmian. Even later dacht Gary Cahill al vallend te scoren, maar opnieuw was een uiterste krachtsinspanning van De Gea toereikend voor Manchester United. Henrikh Mkhitaryan nam een van de weinige doelpogingen van the Red Devils voor zijn rekening. Na de rode kaart van Herrera, die tweemaal geel kreeg voor een overtreding op Hazard, moesten de bezoekers zich beperken tot tegenhouden. Dat lukte tot aan het rustsignaal.

Het duurde echter niet lang voordat het misging in de tweede helft. Kanté brak het verzet na geduldig opbouwen van Chelsea. De Fransman vond vanaf een kleine 25 meter het gaatje in duel met Paul Pogba en mikte de bal fraai in de linkerhoek. Ditmaal was ook De Gea machteloos. Kanté scoorde dit seizoen tweemaal en beide keren was Manchester United het slachtoffer. Hoewel Chelsea de controle over de wedstrijd had, kreeg de ploeg van José Mourinho nog een uitstekende kans via Marcus Rashford.

De aanvaller troefde Cahill verdienstelijk af, maar liet na om de daaropvolgende kans af te ronden. Thibaut Courtois bracht redding op zijn schot. Aan de overzijde scheerde een indraaiende bal van Willian langs de kruising. Chelsea speelde de wedstrijd professioneel uit en blijft dankzij de overwinning kans maken op twee hoofdprijzen. Manchester United schreef de EFL Cup reeds op zijn naam en is nog in de race om de Europa League. In de Premier League loopt het minder soepel: de grootmacht staat zesde.

-
Wint Chelsea de FA Cup?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
0
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties