Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea en Barcelona bevestigen transfer Pedro

Laatste update:

De landskampioen maakt donderdagmiddag via de officiële kanalen van de club melding van de komst van Pedro, die voor 27 miljoen euro is overgenomen van Barcelona. Deze transfersom kan door bonussen nog oplopen tot 30 miljoen. Chelsea maakt niet bekend voor hoeveel seizoenen Pedro heeft getekend op Stamford Bridge.

"Ik ben blij om hier te zijn", zegt Pedro op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur en wil prijzen winnen met Chelsea. Ik wil de club en zijn supporters bedanken voor deze kans." Pedro is afkomstig uit de jeugdopleiding van Barcelona en debuteerde in 2008 in het eerste elftal. Hij speelde uiteindelijk 204 competitiewedstrijden voor de club.

Eerder dit kalenderjaar verlengde Pedro nog zijn contract, maar dat bleek niet veel waard te zijn. Door de aanwezigheid van Luis Suárez, Lionel Messi en Neymar kon de aanvaller niet rekenen op een vaste basisplaats en daarom wilde hij graag vertrekken. United leek lange tijd de beste papieren te hebben, en ook Manchester City werd genoemd, maar nu is het dus Chelsea dat er met Pedro vandoor gaat.

Pedro won onder meer vijf landstitels en drie keer de Champions League met Barcelona. Nu gaat hij verder bij Chelsea. #transfer #officieel #weerpechvoorlouis #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Pedro is een aanwinst voor Chelsea

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
65
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties