Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea etaleert goede vorm met verdiende zege op Norwich City

Laatste update:

Chelsea - Norwich City 4-1
Geen club versloeg Chelsea dit seizoen nog in de competitie en ook Norwich maakte daar te weinig aanspraak op. De nummer achttien, die juist nog steeds wacht op de eerste driepunter, kwam tot veler verrassing wel op voorsprong in Londen. Uit een voorzet van Sébastien Bassong trapte spits Grant Holt raak voor de 0-1. Lang hield die voorsprong echter niet stand. Fernando Torres, die in minuut vier nog een kans miste, kopte vlot na de 0-1 de bal binnen en zette Chelsea daarmee alsnog op het goede spoor. Hij was ook, met een afgeketste omhaal, betrokken bij de 2-1 van Frank Lampard.

Juan Mata maakte na een half uur eigenlijk al een einde aan Norwich' laatste illusies. De Spanjaard bemachtigde de bal, stoomde zeker veertig meter op en bewaarde de rust, om vervolgens Eden Hazard te bedienen met een steekpass. Die rondde met binnenkant voet af in de verre hoek. Verwacht werd dat the Blues na rust zouden doordrukken en er minstens twee bij zouden maken. Dat bleek echter lastiger gedaan dan gezegd. Torres, John Terry en Mata kregen de bal allen niet meer langs John Ruddy. Uiteindelijk mocht Branislav Ivanovic, de meest scorende verdediger in 2012 (zes stuks) de 4-1 binnenjagen.

Wigan Athletic - Everton 2-2
De selectie van Everton, de nummer twee van de Premier League, is volgens coach David Moyes de beste die hij ooit onder zijn hoede heeft gehad en ook zaterdag lieten the Toffees bij tijd en wijlen zien dat de Schot waarschijnlijk geen ongelijk heeft. Met Wigan Athletic stuitte de club uit Liverpool echter op een uitstekende opponent, die eveneens een puike prestatie leverde. Voormalig PSV'er Arouna Koné opende na tien minuten de score door van dichtbij binnen te tikken, maar een minuut later zorgde Nikica Jelavic alweer voor de gelijkmaker. Het heerlijke treffen werd weer twaalf minuten later opgesierd door Franco Di Santo, die na prima voorbereidend werk van Koné hoog en hard binnen schoot. Ondanks vele mogelijkheden over en weer leek die 2-1 de eindstand te gaan worden, maar drie minuten voor tijd schoot Leighton Baines vanaf de strafschopstip alsnog de verdiende gelijkmaker binnen.

Swansea City - Reading 2-2
Lange tijd zag het er voor the Swans niet best uit, zaterdag. Pavel Pogrebnyak passeerde Vorm al na krap een halfuur en maakte zijn tweede van het seizoen. Toen daar kort voor de pauze ook nog eens de 0-2 bij kwam van Noel Hunt (met nogmaals een assist van Jobi McAnuff) pakten donkere wolken zich samen boven de Welshe club. In de tweede helft ging het echter stukken beter en door back-to-back doelpunten van Michu ('71) en Wayne Routledge ('77) koerste men zich naar een punt. Een kleine crisis werd zodoende voorkomen: na drie nederlagen geen vierde erbij.

West B. Albion - Queens Park Rangers 3-2
De grote vraag vooraf: zou het Westbrom wederom lukken om de nul te houden in eigen huis? Als enige van alle ploegen in de vier hoogste Engelse voetbalafdelingen lukte dat the Baggies tot aan zaterdagmiddag. Het antwoord luidt nee, al zal coach Steve Clarke daar maling aan hebben. Dankzij een rake kopbal van James Morrison na vijf minuten spelen en een intikker van Zoltán Gera, een ruim kwartier later, kende de thuisploeg een droomstart tegen hekkensluiter QPR. Dankzij een prachtig doelpunt van Adel Taarabt brachten de bezoekers uit Londen de spanning weer terug. In de slotfase besliste Youssuf Mulumbu het duel definitief, al was het QPR dat via Esteban Granero de laatste treffer voor zijn rekening nam. De Spanjaard schoot vanaf de rand van de zestien fraai binnen: 3-2.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties