Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-flop over mentale gezondheid: 'Nog nooit zo diep gezeten'

Laatste update:

Inmiddels is Drinkwater transfervrij en blij dat de periode bij Chelsea erop zit. De 32-jarige middenvelder hoopt een mooie club te vinden om zijn carrière op een goede manier te beëindigen. Hij houdt geen warme gevoelens over aan de club uit Londen. "Ik ben opgelucht, want het was duidelijk een situatie die niet goed was voor mij en de club. De manier waarop het is gegaan en hoe ik ben behandeld, maakt me boos. Maar ik ben niet verbitterd. Het heeft lang genoeg geduurd."

Drinkwater baalt ervan dat er vijf jaar uit zijn carrière zijn weggegooid. Bij Chelsea speelde hij nauwelijks. "Dat is frustrerend, honderd procent. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan." Toch is hij van mening dat de schuld niet bij hemzelf ligt. Drinkwater geeft aan dat dat hij worstelde met zijn geestelijke gezondheid. "Uiteindelijk vond ik het wel prima om niet te spelen. Ik heb nog nooit zo diep gezeten. "

Drinkwater speelde maar 23 officiële wedstrijden voor Chelsea. In vijf jaar bij de club werd hij vier keer uitgeleend. Bij Burnley, Aston Villa en Kasimpasa kwam hij echter ook niet vaak aan spelen toe. In het afgelopen seizoen speelde hij voor Reading in de Championship. In 34 officiële wedstrijden scoorde Drinkwater 1 keer. Daarnaast gaf hij een assist.

Meer nieuws

The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
1
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
20
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
35
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties