Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea frustreert Atlético en boekt gewenst resultaat

Laatste update:

Dat Chelsea met maar één doel naar Madrid was gekomen werd snel duidelijk. De bezoekers uit Londen timmerden de boel achterin hermetisch dicht en gokten op een vlugge tegenstoot. Dat strijdplan van Mourinho werkte deels. Atlético Madrid wist zich namelijk geen raad met de gesloten afweer van de tegenstander en kwam in de eerste 45 minuten niet verder dan een paar pogingen van afstand en wat halve mogelijkheden. In aanvallend opzicht speelde Chelsea echter helemaal niks klaar; de eenzame Fernando Torres mocht zo nu en dan in volle vaart achter een bal aanrennen, maar wist zich nauwelijks gesteund door zijn ploeggenoten.

Grootste moment van opwinding in het eerste bedrijf was daardoor het vroegtijdig uitvallen van Petr Cech, die een indraaiende hoekschop onschadelijk maakte, maar daarbij ongelukkig neerkwam en zich moest laten vervangen door Mark Schwarzer. De Australiër, 41 jaar, werd daarmee en passant de oudste speler die ooit actief was in de knock-outfase van de Champions League. Al te veel kreeg hij in het restant van de eerste helft niet te doen. Enkel na een inzet van afstand van Mario Suárez moest de goalie zich serieus strekken, maar de bal verdween naast het doel.

De tweede helft was van hetzelfde laken een pak: Atlético zocht, probeerde en deed pogingen om er een wedstrijd van te maken, maar stuitte wederom op onwil van Engelse zijde. Heel af en toe toonde de defensie van Chelsea wel een scheurtje, maar in dat geval stond Schwarzer of een gebrek aan de juiste richting van de bal een Spaanse treffer in de weg. Zo schoot Diego net naast, wachtte Raúl García in kansrijke positie te lang met schieten en zag Gabi hoe zijn vrije trap knap uit de hoek geranseld werd door de doelman van de bezoekers.

Pas in de slotfase liep de spanning nog even serieus op. Nadat Frank Lampard ternauwernood aan een tweede gele kaart ontsnapte na een opzettelijke handsbal, kopte de ingevallen Arda Turan net naast en kopte Diego Costa recht in de handen van Schwarzer. Ook nu bleven grote kansen echter uit, waardoor Mourinho en zijn manschappen met een tevreden gevoel terug kunnen reizen naar Londen. Daar hopen zij over acht dagen de derde Europese finaleplek in drie jaar veilig te kunnen stellen, al zal het spel daarvoor flink beter moeten.

-
Wie bereikt de finale?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties