Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea gaat onderuit en speelt Liverpool in de kaart

Laatste update:

Sunderland geeft de strijd tegen degradatie nog niet op: de ploeg van Gustavo Poyet pakte midweeks al een punt bij Manchester City en zorgde zaterdag dus weer voor een stunt. Verdiend was de zege in Londen niet: de bezoekers sloten zich vanaf de eerste minuut op voor de eigen verdediging en lieten Chelsea het spel maken. Sunderland hoopte zo lang mogelijk 'de nul' te kunnen houden, maar kwam al binnen het eerste kwartier op achterstand. Samuel Eto'o verdiende na een schitterende actie een hoekschop en uit de corner van Willian tikte hij de 1-0 tegen de touwen. Voor Eto'o betekende dit zijn twaalfde treffer in dienst van Chelsea en hij maakte al deze doelpunten op Stamford Bridge.

Chelsea leek door deze goal een gemakkelijke avond tegemoet te gaan, maar Sunderland kwam bij de eerste mogelijkheid die het kreeg direct op voorsprong. Marcos Alonso werd bij een hoekschop helemaal vrijgelaten op de rand van het strafschopgebied en had tijd om de bal aan te nemen, voordat hij hard uithaalde. Mark Schwarzer (die keepte omdat Petr Cech kort voor de aftrap aangaf dat hij niet kon spelen) wist het schot niet te klemmen of naar buiten te boksen en daardoor kon Conor Wickham de rebound binnen tikken: 1-1. Chelsea moest nu weer opnieuw beginnen en had weliswaar veel balbezit, maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet.

Het zorgde voor frustratie bij Ramires. De Braziliaan sloeg op het middenveld tegenstander Sebastian Larsson in het gezicht en had een rode kaart verdiend, maar tot de verbazing van velen mocht hij op het veld blijven staan van scheidsrechter Mike Dean, die het incident toch wel leek te zien. Chelsea en Sunderland gingen zodoende met elf tegen elf verder en kort in de tweede helft kreeg Eto'o al een goede kans, maar hij schoot net naast. Een kwartier na de thee besloot Mourinho om met Demba Ba een extra spits in de ploeg te brengen: hij verving de tegenvallende Oscar.

Ba kreeg kort na zijn entree direct een enorme kans om Chelsea terug op voorsprong te zetten. De invaller werd gevonden door Willian en leek simpel binnen te kunnen schieten, maar Ba raakte de bal helemaal verkeerd, waardoor het leder naast ging. Chelsea bleef druk zetten, maar Sunderland hield stand en kreeg negen minuten voor tijd een strafschop, toen Altidore claimde te worden neergehaald door César Azpilicueta. Er leek niet veel aan de hand te zijn, maar specialist Borini had daar maling aan en maakte vanaf elf meter geen fout: 1-2. Chelsea probeerde middels een slotoffensief nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar tevergeefs. Liverpool kan de voorsprong zondag vergroten naar vijf punten.

-
Denk je dat Chelsea nog kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties