Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea gaat tekeer na ongelukkige rode kaart na slechts zes minuten

Laatste update:

Yevhen Khacheridi had een levensgroot aandeel in het debacle van PAOK op Stamford Bridge. Na een hopeloze terugspeelbal van Leo Matos in de zesde minuut kwam de verdediger net te laat en vloerde hij Giroud. De dienstdoende arbiter toonde Khacheridi een rode kaart, waarna PAOK een verloren wedstrijd speelde. Chelsea domineerde de wedstrijd en ging dankzij twee treffers van Giroud met een dubbele voorsprong de rust in.

Na een heerlijke bal van Pedro werkte Giroud de bal op dito wijze achter doelman Alexandros Paschalakis. Tien minuten later was het weer raak. De defensie van PAOK had geen antwoord op een heerlijke bal van Cesc Fàbregas, die zag hoe Giroud met een perfecte volley voor de 2-0 zorgde. Een hard gelag voor PAOK, dat van tevoren wist dat een nederlaag in Londen ook uitschakeling in Europa zou betekenen.

Chelsea trok het duel na rust definitief naar zich toe. In zijn eerste Europese duel als basiskracht én zijn eerste duel als basiskracht in eigen huis mikte Callum Hudson-Odoi de bal na een uur spelen in de korte hoek en zette hij daarmee de 3-0 op het scorebord. Twaalf minuten voor tijd had Morata een productief aandeel in de zege. Na een bal van Hudson-Odoi kwam de voor Giroud ingevallen aanvaller tussen twee tegenstanders in om de 4-0 tegen de touwen te koppen.

-
Denk jij dat Chelsea de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties