Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea gaat vol voor Haaland: eerste aanbieding van tafel geveegd'

Laatste update:

Chelsea wil komende zomer de spitspositie versterken en daarvoor is Haaland de enige kandidaat. The Blues hoopten Dortmund te verleiden door Tammy Abraham en/of Callum Hudson-Odoi in ruil aan te bieden voor de Noorse aanvaller, maar Dortmund wenst daar niet aan mee te werken, weet Sky. BVB haalde maximaal 95 miljoen euro op met de verkoop van Jadon Sancho aan Manchester United en heeft geen enkele noodzaak om te verkopen.

Technisch directeur Michael Zorc liet al meerdere keren weten dat Haaland absoluut niet te koop is. Volgens BILD zal een bedrag van minimaal 175 miljoen euro Dortmund echter alsnog aan het denken zetten. De spits, die op een indrukwekkend aantal van 57 goals in 59 officiële duels voor de club staat, ligt nog drie jaar vast, maar heeft volgens diverse media een ontsnappingsclausule in zijn contract staan. Haaland zou daarmee per 1 juli 2022 voor 75 miljoen euro weg kunnen bij Dortmund.

Chelsea is volgens BILD niet van plan om daarop te wachten en wil de aanvaller al deze zomer binnenhalen. Om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen staan diverse spelers op de nominatie om te vertrekken. De meest in het oog springende naam is die van Hakim Ziyech, die vorig jaar voor minimaal veertig miljoen euro overkwam van Ajax. De aanvallende middenvelder wist niet te imponeren in Londen en staat naar verluidt in de belangstelling van AC Milan. Ook Abraham, Hudson-Odoi en Kurt Zouma kunnen deze zomer het nodige geld in het laatje brengen bij Chelsea.

Thomas Tuchel won afgelopen seizoen de Champions League met Chelsea, maar is ontevreden over de bezetting van de spitspositie. Vorig jaar namen de Engelsen Timo Werner voor 53 miljoen euro over van RB Leipzig, maar de Duitse spits kon in zijn eerste seizoen niet overtuigen. Chelsea verlengde het contract van Olivier Giroud, maar de 34-jarige spits is op weg naar AC Milan, dat volgens Fabrizio Romano één miljoen euro zal betalen. Ook Michy Batshuayi, die vorig seizoen werd uitgeleend aan Crystal Palace, moet vertrekken bij Chelsea.

Slaagt Chelsea erin om Erling Braut Haaland deze zomer los te weken bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
43
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties