Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea gaat zaterdag op voor eerste wereldbeker in clubgeschiedenis

Laatste update:

Chelsea werd geleid door assistent-trainer Arno Michels, omdat hoofdtrainer Thomas Tuchel het coronavirus heeft opgelopen. Hij is in isolatie gegaan en hoopt later deze week nog te kunnen aansluiten in Abu Dhabi. De eerste mogelijkheid van Chelsea was na elf minuten voor Hakim Ziyech, die na voorbereidend werk van César Azpilicueta net over het doel schoot. Vervolgens voorkwam keeper Abdullah Al-Mayouf tot tweemaal toe een doelpunt van Lukaku, maar na een halfuur was het wel raak voor de spits van Chelsea.

Kai Havertz werd aan de linkerflank bediend door Jorginho en slaagde er in twee instanties in om, ondanks de druk van rechtsback Mohammed Al-Burayk, een voorzet te versturen richting de doelmond. Onbedoeld kopte verdediger Yasser Al-Shahrani de bal voor de voeten van Lukaku, die dankbaar profiteerde met een schot van dichtbij. Chelsea kwam in het restant van de eerste helft niet meer in de problemen. Vlak na de pauze was Havertz met een wippertje dicht bij de 0-2, maar hij trof de paal.

Na een uur waagde Ziyech een geplaatst schot vanaf de rand van het strafschopgebied; Al-Mayouf hield de bal met de vingertoppen uit de bovenhoek. Collega-doelman Kepa Arrizabalaga kwam aan de overkant als winnaar uit een één-op-één-situatie met Moussa Marega, alvorens ook een gevaarlijke inzet van Odion Ighalo te keren. Chelsea hield dus stand en kan zaterdag voor het eerst in de geschiedenis het WK voor clubs winnen; in 2012 was Corinthians te sterk in de finale.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties