Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea geeft Slovenen pak slaag, Huntelaar scoort in schiettent

Laatste update:

Chelsea - NK Maribor 6-0
In de wedstrijden tegen Schalke 04 (1-1) en Sporting Portugal (0-1) bleef Chelsea ongeslagen, maar ging het toch moeizaam. Dinsdagavond was er echter niets aan de hand voor the Blues, thuis tegen Maribor. Zomeraanwinst Loïc Rémy brak de score na een klein kwartier open. De Fransman stuurde twee man het bos in en haalde vervolgens met links hard uit richting de verre hoek. Daarbij blesseerde de spits zich echter wel aan zijn lies en dus verliet hij snel na zijn doelpunt alweer het veld. Mourinho liet Didier Drogba invallen en de Ivoriaan stelde niet teleur: na tien minuten joeg hij een strafschop in de linkerhoek en maakte hij zijn 43ste doelpunt in de Champions League.

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op

Aanvoerder John Terry maakte de sterke eerste helft compleet door al vallend de 3-0 binnen te schuiven, na voorbereidend werk van Oscar en de eindpass van Cesc Fàbregas. Maribor, de regerend kampioen van Slovenië, had niets in te brengen op Stamford Bridge en diende als speelbal. Na rust was het niet veel beter. Eerst mocht Eden Hazard probleemloos nummer vier maken voor Chelsea, door via het been van Midja Viler binnen te werken. De bezoekers mochten daarna een strafschop nemen: de beste kans om nog met een beetje eergevoel naar huis te gaan ging echter ook verloren, want Agim Ibraimi miste. Willian pegelde vervolgens nog hard op de lat en kreeg zo geen loon naar werken. Hazard pakte nog wel een echte treffer mee, door vanaf de stip de 5-0 binnen te schieten. Kort voor tijd joeg hij ook nog de 6-0 tegen de touwen.

Schalke 04 - Sporting Portugal 4-3
Met Huntelaar in de basis sloot Roberto Di Matteo zijn eerste Champions League-wedstrijd sinds de finale van het seizoen 2011/12 winnend af. De Duitsers beleefden wel een valse start, want Nani tikte na een kwartier spelen de 0-1 binnen na slecht keeperswerk van Ralf Fährmann. Ook werd het schot onderweg nog aangeraakt door Huntelaar. Eerder had de Portugese vleugelspeler al de mogelijkheid op de openingstreffer laten liggen. Bijna deden die Knappen direct iets terug, maar Julian Draxler volleerde naast. Daarna schoot Mauricio zijn werkgever hard in de voet: hij pakte een tweede gele kaart voor een overtreding op Marco Höger.

Sporting kwam zo al vroeg met een man minder te staan en Schalke 04 buitte de man meer-situatie ten volste uit. Chinedu Obasi kopte eerst de 1-1 tegen de touwen na een vrije schop, waarbij de doelman van os Leões er niet goed uitzag. Daarna was het woord aan Huntelaar om de voorsprong aan te tekenen. Hij ontworstelde zich aan zijn directe bewaker, haalde met rechts op karakteristieke wijze uit en vond de verre hoek met zijn schot. Voor Huntelaar was het alweer zijn 44ste doelpunt in Europa in slechts 67 wedstrijden. Ter illustratie: Zlatan Ibrahimovic maakte er eveneens 44 in Europa, maar had daar liefst 113 optredens voor nodig.

De 2-1 van Huntelaar was niet zaligmakend voor zijn club. Sporting toonde met een man minder namelijk zeer veel veerkracht, zelfs toen Benedikt Höwedes na een uur spelen voor een nog riantere voorsprong had gezorgd (3-1). Adrien Silva joeg een paar minuten na de derde Duitse goal namelijk een strafschop binnen en nam daarna ook nog de zesde treffer van de avond op zich. Uit een mooie pass van Alves Cedric kopte hij al even keurig binnen voor de 3-3, tegen de numerieke meerderheid van Di Matteo. Het krankzinnige slot in Gelsenkirchen viel uiteindelijk de kant op van Schalke 04. Eric-Maxim Choupo-Moting mocht in blessuretijd aanleggen vanaf de stip en faalde niet: 4-3.

-
Zie jij Chelsea als favoriet in de Champions League?

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
5
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties