Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea geeft Spurs flinke tik en versterkt koppositie

Laatste update:

De eerste helft op Stamford Bridge was weinig inspirerend, met schaarse hoogtepunten. In de vierde minuut liet Eden Hazard al na om Chelsea aan de leiding te brengen. Hij kreeg de bal van Samuel Eto'o aangespeeld, zette Hugo Lloris op het verkeerde been , maar schoot het leer vervolgens naast het lege doel. Naarmate de eerste helft vorderde genoot Tottenham meer balbezit en had Sandro de 0-1 op zijn schoen. Gary Cahill kreeg een voorzet van Jan Vertonghen niet goed weg, maar Petr Cech had een antwoord op de volley van Sandro. Daarna kregen ook Samuel Eto'o en Nemanja Matic mogelijkheden om de score open te breken. Lloris hield zijn doel echter schoon.

Het tweede bedrijf kende een vurige start en het was Kaboul die de 0-1 op zijn hoofd had. Na een corner kopte hij echter recht in de handen van Cech. In de 55e minuut leidde een fout van Vertonghen de openingstreffer van Chelsea in. De verdediger wilde de bal terugspelen naar Lloris, maar gaf het leer aan Eto'o. De Kameroener profiteerde optimaal: 1-0. Bij de cornervlag vierde hij zijn doelpunt als een kreupele, met een knipoog naar Mourinho. Drie minuten was het opnieuw raak. Eto'o ging in het strafschopgebied naar de grond na contact met Kaboul, die rood kreeg en vanaf de zijlijn zag hoe Hazard vanaf elf meter voor de 2-0 zorgde.

Voor Tottenham was de gifbeker echter nog niet leeg. Aanvoerder Michael Dawson moest met blessureleed naar de kant en in de laatste minuten kreeg het team van Sherwood nog twee treffers om de oren. Na een fout van Sandro mocht Demba Ba er 3-0 van maken en een minuut later verscheen de naam van de vervanger van Eto'o opnieuw op het scorebord. De terugkopbal van Kyle Walker op Lloris was niet al te best en Ba profiteerde wederom.

Bekijk hier hoe Samuel Eto'o de 1-0 vierde.

-
Wordt Chelsea dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties