Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea hakt knoop door en zet Mourinho op straat

Laatste update:

"Chelsea wil José bedanken voor de immense bijdrage die hij heeft geleverd sinds zijn terugkeer in 2013", luidt een statement via de officiële kanalen. "Hij is de meest succesvolle manager in onze historie, maar José en het bestuur kwamen samen tot de conclusie dat de resultaten niet goed genoeg zijn. Beide partijen zijn van mening dat het beter is om de wegen te scheiden. José blijft altijd een geliefd, gerespecteerd en belangrijk persoon voor Chelsea. Tot we een nieuwe trainer hebben, doen we geen mededelingen meer."

De 52-jarige Portugees was dus bezig aan zijn tweede periode bij Chelsea. Zijn eerste periode liep van 2004 tot 2007 en na omzwervingen bij Internazionale en Real Madrid keerde hij in 2013 terug in Londen. Zeven maanden na het winnen van de landstitel is het dus einde verhaal. Namen als Josep Guardiola, Guus Hiddink, Brendan Rodgers en Juande Ramos worden genoemd als mogelijke opvolger. Diverse Engelse media melden dat Hiddink de topkandidaat is om het seizoen af te maken als hoofdcoach. Hiddink werkte eerder al op interim-basis bij Chelsea.

Mourinho laat Chelsea achter in een sportieve crisis: de club staat twintig punten achter koploper Leicester City en slechts een punt boven de degradatiestreep. Kwalificatie voor de Champions League, Chelsea moet dan bij de eerste vier eindigen, is zo goed als onmogelijk. Niet alleen op sportief vlak had Mourinho problemen, ook buiten de lijnen ging het mis. Zo kreeg de oefenmeester het aan de stok met clubdokter Eva Carneiro, die de club verliet en naar de rechter stapte om Mourinho aan te klagen.

De Portugees had het ook continu aan de stok met scheidsrechters; zo kreeg hij in september nog een boete van circa 68.000 euro omdat hij de scheidsrechters beledigd had. In augustus tekende Mourinho nog een nieuw, vierjarig contract. Bij Chelsea won hij drie landstitels, een keer de FA Cup en drie keer de Capital One Cup. Naar verluidt ontvangt hij een werkelijk gigantische afkoopsom van circa vijftig miljoen euro.

Het is terecht dat José Mourinho ontslagen is

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
6
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
14
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
16
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties