Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea heeft Aubameyang officieel binnen en neemt afscheid van Alonso

Laatste update:

De transfer van Aubameyang naar the Blues hing al weken in de lucht, maar is met de bekendmaking eindelijk definitief. Na het vertrek van Romelu Lukaku en Timo Werner speelde Chelsea de voorbije weken vaak met Kai Havertz in de punt van de aanval. Barcelona wilde niet zomaar meewerken aan de transfer, daar het eerst vroeg om 27 miljoen euro voor de Gabonees. Dat bedrag is nu dus een stuk lager uitgevallen. Hoogstwaarschijnlijk heeft dat met de contractontbinding van Alonso te maken, aangezien de Spaanse linksback al maanden belangstelling geniet van Barça.

Aubameyang laat via de clubwebsite weten erg blij te zijn met de overstap naar Londen. "Ik ben heel erg blij. Het is een eer om deel te zijn van dit team en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb nog wat werk te verrichten in de Premier League, dus het is mooi om terug te zijn en ik ben dolenthousiast." Eerder speelde Aubameyang een periode van 4,5 jaar voor stadgenoot Arsenal. De verwachting is dat de spits pas over drie weken inzetbaar is, gezien de gebroken kaak die hij opliep tijdens de brute roofoverval van afgelopen zondag.

Alonso zag zijn contract ontbonden worden en kan nu gaan en staan waar hij wil, al lijkt Barcelona zijn volgende bestemming te zijn. De 31-jarige linksback kwam in zes seizoenen tot 212 officiële wedstrijden voor Chelsea, waarin hij 29 keer scoorde en 23 assists afleverde. Chelsea was op de laatste transferdag sowieso erg actief: naast Aubameyang kwam Denis Zakaria op huurbasis over van Juventus, terwijl voormalig toptalent Billy Gilmour de deur op Stamford Bridge definitief achter zich dichttrok voor een dienstverband bij Brighton & Hove Albion.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties