Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea heeft beet voor transferrecord en presenteert zevende aanwinst

Laatste update:

"Het is geweldig dat ik nu speler van Chelsea ben", reageert Mendy op zijn transfer. "Het is een droom dat ik met dit elftal en deze manager mag gaan samenwerken. Ik kijk erg uit naar het eerste contact met mijn ploeggenoten en kan niet wachten om hier te starten." Chelsea-directeur Marina Granovskaia deelt het optimisme van Mendy. "Toen Petr Cech (technisch directeur, red.) en de technische leiding Edouard identificeerden als de beste optie om deze selectie aan te vullen, was er maar één speler die we wilden halen. Edouard heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug bij Stade Rennes en is ontzettend ambitieus. Wij heten hem van harte welkom."

De transfer van Mendy naar Chelsea zat al enige tijd in de pijplijn. Vrijwel alle media in Frankrijk en Engeland rekenden al wekenlang op een deal tussen Chelsea en Stade Rennes en inmiddels is de deal dus officieel. The Blues betalen een vaste transfersom van 24 miljoen euro voor de 28-jarige keeper, een bedrag dat middels allerlei bonusconstructies kan oplopen tot maximaal 30 miljoen euro.

Mendy werd in Berlijn medisch gekeurd door Chelsea, vanwege de coronarestricties in Engeland. Reizigers die vanuit Frankrijk naar het eiland reizen moeten immers eerst veertien dagen in quarantaine om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Duitsland staat echter niet op de lijst van landen waarvoor een dergelijke verplichting geldt, Mendy sluit waarschijnlijk snel aan bij de selectie van manager Frank Lampard.

Dat de komst van Mendy bij Chelsea broodnodig is, bleek afgelopen zondag weer eens tijdens de competitiewedstrijd tegen Liverpool. De Londenaren verloren op eigen veld met 0-2 van de regerend landskampioen, mede door een afzichtelijke blunder van Kepa Arrizabalaga, die bal in de tweede helft tegen de instormende Sadio Mané opschoot en zo een tegendoelpunt inleidde.

Mendy wordt na Kai Havertz (overgenomen van Bayer Leverkusen), Timo Werner (overgenomen van RB Leipzig), Ben Chilwell (overgenomen van Leicester City), Hakim Ziyech (overgenomen van Ajax), Malang Sarr (overgenomen van OGC Nice) en Thiago Silva (transfervrij opgepikt bij Paris Saint-Germain) het zevende nieuwe gezicht bij Chelsea deze zomer. De ploeg van Lampard staat na twee duels met drie punten voorlopig op een tiende plaats in de Premier League.

Goede zet van Chelsea?

Meer nieuws

'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
14
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties