Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea heeft er genoeg van en stuurt Frank Lampard de laan uit

Laatste update:

Chelsea rept in het persbericht over een 'moeilijke beslissing'. "En we zijn dankbaar voor wat Frank allemaal heeft gedaan voor deze club. Echter, de resultaten van de laatste tijd stroken niet met de ambities die we hier hebben. We staan in de middenmoot en er is geen uitzicht op snelle verbetering. Afscheid nemen van een clubicoon als Frank komt niet op een ideaal moment, maar we zijn ervan overtuigd dat verandering noodzakelijk is geworden." Eigenaar Roman Abramovich is eveneens dankbaar voor het werk dat Lampard heeft verzet in zijn periode als manager van Chelsea.

"Het is geen gemakkelijke beslissing, omdat ik een goede relatie onderhoud met Frank en hem zeer respecteer. Wij achten het echter noodzakelijk om een nieuwe manager aan te stellen. Ik wil Frank namens de hele club bedanken en wens hem veel succes voor de toekomst. Zijn status als clubicoon blijft onaangetast en we zullen hem altijd met open armen blijven ontvangen op Stamford Bridge." Chelsea zal tot de aanstelling van een nieuwe manager geen mededelingen doen over de trainerspositie in West-Londen.

'Chelsea schakelt razendsnel en is al rond met opvolger Lampard'

De opvolger van de ontslagen Frank Lampard lijkt al bekend bij Chelsea.Lees artikel

Lampard was met Chelsea bezig aan een zeer moeizame reeks, met slechts drie overwinningen in de laatste tien wedstrijden in alle competities. Hij loodste de Londenaren in zijn eerste seizoen naar de vierde plaats in de Premier League, wat zorgde voor een plaats in de groepsfase van de Champions League. De poulefase werd gemakkelijk doorlopen en Chelsea staat in de achtste finale van het miljardenbal tegenover Atlético Madrid. In de Premier League bezet men een teleurstellende negende plaats, met een achterstand van elf punten op koploper Manchester United.

Lampard wist van de eerste elf ploegen op de ranglijst alleen West Ham United te verslaan en met een gemiddelde van 1.67 punten per wedstrijd is Chelsea bezig aan de slechtste reeks in de competitie sinds de komst van Abramovich in 2003. Het seizoen begon nog wel veelbelovend, met name door het aantrekken van Hakim Ziyech, Thiago Silva, Kai Havertz en Timo Werner. Een halfjaar later echter is de Chelsea-leiding tot de conclusie gekomen dat de aanstelling van een nieuwe manager zeer wenselijk is.

Het is volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano al zeker dat de onlangs bij Paris Saint-Germain ontslagen Thomas Tuchel de nieuwe manager wordt van Chelsea. De clubloze Duitser zou het voorstel van the Blues al hebben geaccepteerd. Tuchel zet op korte termijn zijn handtekening onder een contract voor tweeënhalf jaar, tot aan de zomer van 2023. Volgens RMC Sport wordt in het contract een optie opgenomen voor nog een seizoen. Volgens Romano was Tuchel favoriet bij de clubleiding van Chelsea om Lampard op te volgen en moet hij er onder meer voor zorgen dat zijn landgenoten Havertz en Werner beter gaan presteren.

Het is terecht dat Chelsea Frank Lampard ontslaat

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
5
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
3
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
17
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties