Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea heeft titel voor het grijpen; De Roon degradeert met 'Boro'

Laatste update:

De overwinning van Chelsea betekende voor Middlesbrough dat men volgend seizoen niet meer te zien zal zijn in de Premier League, want Boro kan het 'veilige' Swansea City niet meer achterhalen. De thuisploeg was van begin af aan de baas op het veld en had al binnen twee minuten op voorsprong kunnen komen, ware het niet dat Brad Guzan een volley van Marcos Alonso tegen de lat tikte. Na een kwart wedstrijd was het uiteindelijk raak: Diego Costa schoof van dichtbij binnen na een ragfijne pass van Cesc Fàbregas.

KNAP! ???? Cesc Fàbregas is de eerste speler die in zes verschillende Premier League-seizoen steeds tien of meer assists heeft gegeven.

Geplaatst door voetbalzone op maandag 8 mei 2017

Middlesbrough wist na die 1-0 dat handhaving er waarschijnlijk niet meer in zou zitten en na ruim een half uur spelen werd het ook nog 2-0: Marcos Alonso schoot de bal na een pass van César Azpilicueta via het lichaam van Guzan in het doel. Chelsea was in de tweede helft niet van plan om het rustiger aan te gaan doen, want via Pedro Rodríguez kwam men dicht bij de 3-0: de inzet van de Spanjaard trof de dwarsligger. Chelsea stapelde in de beginfase van de tweede helft werkelijk kans op kans, maar vergat steeds de trekker over te halen.

De supporters moesten na de pauze twintig minuten wachten eer er weer een doelpunt te aanschouwen viel: Nemanja Matic nam de pass van de uitblinkende Fàbregas aan op de borst en het leer verwijnde vervolgens opnieuw door de benen van Guzan in het net. Aan de andere kant hoefde Thibaut Courtois nog maar één keer in actie te komen en Chelsea kon het duel dan ook rustig uitspelen. De koploper kan de eerste plaats komende vrijdag in de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion veiligstellen en sluit het competitieseizoen af tegen Sunderland.

-
Denk jij dat Chelsea vrijdag kampioen wordt?

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
0
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties