Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea heeft voor veertig miljoen eindelijk beet bij Juventus'

Laatste update:

Antonio Conte is tot op heden nog steeds de manager van Chelsea, maar the Blues zouden achter de schermen druk bezig zijn om Maurizio Sarri te strikken. De Italiaan, die op non-actief is gesteld door Napoli, werkte bij Empoli samen met de 23-jarige Rugani, die lange tijd werd gezien als een van de grootste talenten in Italië.

De centrale verdediger annex zevenvoudig A-international is er echter niet in geslaagd om een vaste basisplek te veroveren bij la Vecchia Signora. Rugani werd in februari 2015 voor ongeveer vijf miljoen euro overgenomen door Juventus van Empoli, nadat de verdediger enkele jaren eerder al een tijdje werd gehuurd door de huidige Italiaanse landskampioen.

Rugani, die nog tot medio 2021 vastligt in Turijn, kwam tot dusver in totaal tot 67 wedstrijden voor Juventus, met vijf doelpunten en twee assists als resultaat. Nu zou Chelsea dus beet hebben, waardoor de aankondiging van de Italiaan een kwestie van tijd zou moeten zijn. Zodoende lijkt ook Sarri, die met Napoli afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Serie A, definitief naar Londen te trekken.

Een goede aankoop van Chelsea?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties