Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea hoopt op minimaal 112 miljoen euro in deal met Real Madrid'

Laatste update:

De Belgische krant weet te melden dat er nog geen officieel bod op tafel ligt, maar dat Chelsea inmiddels wel in spanning afwacht tot Real zich voor het eerst in de kaarten laat kijken. Het is geen geheim dat de 28-jarige aanvaller graag naar het Santiago Bernabéu wil en the Blues hebben zich daar inmiddels bij neergelegd. De afgelopen weken zijn er dan ook geen pogingen meer ondernomen om de in 2020 aflopende verbintenis van de sterspeler te verlengen.

Chelsea wenst naar verluidt minstens 112 miljoen euro te ontvangen voor het na dit seizoen nog één jaar doorlopende contract van Hazard, maar het openingsbod van Real zal waarschijnlijk lager liggen. José Angel Sánchez, de algemeen directeur van de Spaanse grootmacht, heeft alles op een rijtje gezet en neemt naar verwachting binnen afzienbare tijd contact op met zijn tegenhanger bij de Londenaren.

Als Hazard aankomende zomer inderdaad bij Chelsea vertrekt komt er na zeven jaar een einde aan zijn dienstverband bij de club. De dribbelaar werd in 2012 voor 35 miljoen euro opgepikt bij Lille OSC en speelde sindsdien 328 wedstrijden voor de Engelsen, waarin hij 101 keer wist te scoren en 85 assists afleverde. Met Chelsea won de aanvaller onder meer twee landstitels en een Europa League.

Denk jij dat Eden Hazard volgend seizoen bij Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties