Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-huurling zorgt voor problemen: clash met trainer leidt tot schorsing

Laatste update:

Fofana mist daardoor de wedstrijd tegen Werder Bremen van aanstaande zaterdag. De Ivoriaanse jeugdinternational mag volgende week woensdag pas weer aansluiten bij de selectie van Fischer. Tot die tijd traint Fofana individueel vanwege zijn 'respectloze' actie. Op social media bood de hoofdrolspeler zelf al zijn excuses aan.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan de club, de coach, mijn teamgenoten en de fans voor mijn gedrag tijdens de wissel. Dit gebaar was niet opzettelijk en vertegenwoordigt op geen enkele manier mijn houding. Dit alles kwam voort uit frustratie, omdat ik het team wilde helpen aan een resultaat", liet Fofana weten op Instagram. Desalniettemin moet de spits boeten voor zijn actie.

Fischer reageerde tijdens het persmoment na afloop van het duel met Napoli al publiekelijk op Fofana's actie. "Er komt een gesprek, maar ik vind het raar dat dit de eerste vraag is die ik krijg na zo'n geweldige wedstrijd van ons."

Inmiddels is de uitkomst van het gesprek duidelijk geworden tijdens een nieuwe persconferentie van Union: Fofana moet een week brommen. Fischer geeft tekst en uitleg voor zijn besluit. "Voetbal is een teamsport, je moet jezelf soms ondergeschikt maken. Ik hoop dat hij hiervan leert."

Verder liet Fischer weten dat hij baalt van de ontstane commotie. "Dit zijn onnodige controverses. Je geeft er alleen maar krantenkoppen mee, maar het moet gaan over het voetbal." Fofana wacht na elf wedstrijden nog altijd op zijn eerste doelpunt voor Union. Tegen Werder zal hij die aanstaande zaterdag, vanwege zijn schorsing, niet gaan maken.

Wissel
Fofana werd dinsdagavond na zeventig minuten bij een stand van 0-1 voor Napoli gewisseld, waarna hij zijn frustratie duidelijk liet blijken. Fischer wilde zijn spits een hand geven, maar daar zat de Ivoriaan duidelijk niet op te wachten. Fofana weigerde de uitgestoken hand te schudden en liep zonder blikken of blozen naar de bank, waar teamgenoten hem rustig probeerden te houden.

Champions League
1. FC union Berlin
0 - 1
Napoli
Is de schorsing van Fofana terecht?

Meer nieuws

Marcel Brands bevestigt interesse van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
5
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
3
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties