Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea incasseert dreun, Suárez in grootse vorm

Laatste update:

Chelsea - Queens Park Rangers 0-1
In een draak van een eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Vooral het veldspel van de thuisploeg van Benítez liet te wensen over: traag tempo en een gebrek aan creativiteit. Chelsea mocht sowieso van geluk spreken dat men niet bijna heel de wedstrijd met tien man op het veld stond. Een afschuwelijke charge van Marko Marin op Stéphane M'Bia in de vierde minuut werd slechts met een gele kaart bestraft. Op slag van rust hadden Oscar en Victor Moses uitzicht op de openingstreffer voor de thuisclub, maar het tweetal kreeg het leer niet langs doelman Júlio César.

Na de onderbreking zette Chelsea meer druk op de helft van QPR en dat leidde al snel tot kansen. Een kopbal van Branislav Ivanovic ging over en Júlio César had een goed antwoord op een inzet van Fernando Torres. Na ruim een uur spelen hing de 1-0 meer dan ooit in de lucht. Moses verprutste op één meter van het doel een dot van een kans, terwijl een doelpunt van Frank Lampard wegens buitenspel werd afgekeurd. Benítez bracht Juan Mata een kwartier voor tijd in het veld, maar de wedstrijd verliep niet zoals hij verwacht had. Een lage inzet van Wright-Phillips was te machtig voor Ross Turnbull en zorgde voor het klassenverschil op Stamford Bridge: 0-1.

Liverpool - Sunderland 3-0
Liverpool had in de voorgaande ontmoetingen met Sunderland steeds moeite met die club, maar woensdag liep het van een leien dakje. The Reds zetten vroeg druk en nadat Simon Mignolet een antwoord vond op Stewart Downings vrije trap was het alsnog raak. Raheem Sterling rondde met een lobje af na erg mooi voorbereidend werk van Suárez. De Uruguayaanse topscorer van Liverpool maakte er vervolgens eigenhandig 2-0 van. Na een pass van Steven Gerrard begon de aanvaller een solo, schudde hij zijn bewaker van zich af en punterde hij de tweede van de avond binnen onder Mignolet door.

Sunderland, dat dit seizoen behoorlijk op Steven Fletcher leunt, kwam er sporadisch aan te pas. Het was in defensief opzicht simpelweg een maatje te klein voor met name Suárez, die na rust vrolijk verder ging waar hij gebleven was en voor 3-0 zorgde. Uit een onvoorstelbare pass van Gerrard rondde hij het koel af. De ex-Ajacied was dicht bij een hattrick, maar trof Mignolet: de Belg stond ook paraat bij pogingen van Gerrard en Joe Allen. Brendan Rodgers' team gaat Stoke City en Swansea City voorbij op de ranglijst en staat nu achtste: over elf dagen wacht aartsrivaal Manchester United op Old Trafford.

Newcastle United - Everton 1-2
Zonder Demba Ba, die op weg is naar Chelsea, kwamen the Magpies 'gewoon' op voorsprong tegen Everton. Papiss Cissé bleef goed naar de bal kijken toen Krul in de tweede minuut een vrije trap zeer diep inbracht. De spits kopte vervolgens na één keer stuiteren de bal over Tim Howard heen voor de 1-0. De akelige tegentreffer ten spijt rechtten the Toffees vervolgens de rug. Krul werd gedwongen tot een fraaie redding met één hand, op een vrije schop van Leighton Baines. Diezelfde Baines trok vlak voor rust de stand weer gelijk: dit keer ging zijn spelhervatting er wel prachtig in.

De verdediger joeg de bal van grote afstand hard, nauwkeurig en zonder enige aarzeling tegen het net en gaf Everton zo nieuwe krachten. De Merseyside-club kreeg langzaam maar zeker de overhand op St James' Park en nadat Shola Ameobi de kans op 1-2 al had laten liggen, maakte Victor Anichebe het wél af. Koud in het veld passeerde hij Krul met een laag schot; de assist was van Nikica Jelavic. Krul liet zich geen derde keer verrassen, maar zag ook hoe zijn teamgenoten voorin er niet in slaagden zich terug te knokken: ook niet in de liefst zes (!) minuten blessuretijd die bijgetrokken werden.

-
Chelsea is definitief uit de titelrace in Engeland

Meer nieuws

Competitieduel van Standard Luik afgelast: fans blokkeren eigen spelersbus
1
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
16
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
35
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
36
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties