Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea informeert bij Arsenal naar ontevreden bankzitter van 30 miljoen'

Laatste update:

Ramsdale had een belangrijk aandeel in het bereiken van de tweede plek van afgelopen seizoen, maar moet dit jaar genoegen nemen met een rol op de reservebank. De huidige jaargang verscheen hij slechts in vijf Premier League-duels aan de aftrap.

Manager Mikel Arteta rouleert dit seizoen stevig door met zijn doelmannen en geeft over het algemeen de voorkeur aan David Raya. De van Brentford overgekomen goalie staat op elf wedstrijden in de Premier League namens the Gunners.

Voor Ramsdale zou er zomaar een einde kunnen komen aan zijn uitzichtloze situatie, daar Chelsea serieus van plan lijkt om de interesse door te drukken. Kepa Arrizabalaga wordt momenteel verhuurd aan Real Madrid, waardoor the Blues een serieus keepersprobleem hebben na de blessure van Sánchez.

Ook voor Arsenal zou de (tijdelijke) uittocht van Ramsdale een uitkomst kunnen zijn, daar de goalie naar verluidt een aanzienlijk salaris opstrijkt. De Engelsman werd twee jaar geleden voor een slordige dertig miljoen euro overgenomen van Sheffield United, een aanzienlijk bedrag voor een keeper.

Blessure Sánchez
"Als je nummer één keeper geblesseerd raakt, is dat zeker een speler die we gaan missen", zei Mauricio Pochettino vrijdag over de blessure van zijn doelman. "Maar we hebben genoeg spelers die klaar staan als het moment erom vraagt. Die jongens werken er elke dag keihard voor."

Zaterdagmiddag werd het doel van Chelsea verdedigd door Djordje Petrovic. De 24-jarige Serviër kwam dit jaar over van New England Revolution en hield bij zijn tweede optreden - vorige week verloor Chelsea van Everton - zijn doel schoon tegen Sheffield United (2-0).

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
1
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
49
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties