Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea is één van de beste clubs ter wereld, daarom moet hij blijven'

Laatste update:

"Wat mij betreft is hij een geweldige speler, één van de beste spitsen ter wereld", vertelde de Italiaan aan Sky Sports. "Wij zijn Chelsea en Chelsea is één van de beste clubs van de wereld, daarom denk ik dat Costa moet blijven. Ik zie dat hij erg blij is en ik ken hem niet anders. Diego is een speler van Chelsea."

Chelsea verloor zijn eerste duel onder Conte met 2-0 van Rapid Wien, maar de trainer is alsnog te spreken over zijn eerste dagen als trainer: "Ik heb spelers met een geweldige houding en instelling, die ook nog eens hard werken. Het is belangrijk om wat tijd te hebben om te wennen aan een nieuwe speelstijl. Ik ben erg blij met deze week, ik heb veel positieve dingen gezien. Ik zag bij alle spelers het juiste gedrag en de juiste instelling."

Denk jij dat Diego Costa alsnog bij Chelsea vertrekt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties