Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea is na 'goede gesprekken' dicht bij de komst van een nieuwe manager

Laatste update:

Frank Lampard werd begin april na het congé van Graham Potter aangesteld als tussenpaus om Chelsea in ieder geval Europees voetbal te bezorgen. Met nog zeven competitieduels te gaan lijkt dat een schier onmogelijke opgave. Voor Europa League-kwalificatie moet de vijfde plek worden behaald, die momenteel in handen is van Tottenham Hotspur. The Spurs staan met 53 punten echter ruim voor op Chelsea, dat pas 39 punten heeft. Onder Lampard wist de club nog niet één keer te winnen.

Meer: Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea

Ondanks de zwaar teleurstellende resultaten, zal Pochettino pas vanaf juni in dienst treden bij de Londenaren. Julian Nagelsmann was eigenlijk de topkandidaat om Potter vanaf komend seizoen definitief op te volgen. Romano liet vorige week vrijdag echter weten dat de Duitser het op hoofdlijnen niet eens kon worden met Chelsea. De club trok daarnaast zelf de stekker uit de onderhandelingen met Luis Enrique, wiens eisenpakket te gortig bleek.

Pochettino kwam daardoor op poleposition te liggen om de nieuwe eindverantwoordelijke te worden. De Argentijn was toen Thomas Tuchel begin dit seizoen ontslagen werd al een optie, maar zag de job uiteindelijk naar Potter gaan. Pochettino zit zonder club sinds hij in de zomer van 2022 werd ontslagen door Paris Saint-Germain. Hij lag al enige tijd onder vuur bij de eliteclub en vertrok na anderhalf jaar uit Parijs. Eerder was hij als trainer actief bij Tottenham Hotspur, Southampton en Espanyol.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties