Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea is nog niet klaar en gaat 'all in' om peperdure wereldkampioen te halen

Laatste update:

Vanaf het moment dat Fernández de wereldbeker omhoog tilde in Qatar zit Chelsea zeer nadrukkelijk achter hem aan. Eind december leken de Londenaren de benodigde som van 120 miljoen euro al neer te gaan leggen, maar toen trokken ze zich op het allerlaatste moment terug. Benfica-voorzitter Rui Costa wil Fernández niet kwijt, maar het is de vraag of een vertrek van de Argentijn tegengehouden kan worden. TyC Sports meldt dat Chelsea een aanbod heeft gedaan van honderd miljoen euro plus een speler naar keuze. Fernández zelf wil de overstap naar Londen graag maken, maar is niet van plan om te muiten om dat te realiseren. Hij hoopt dat de clubs op een nette manier een akkoord bereiken.

Ondanks het aanbod van Chelsea van honderd miljoen euro plus een speler is de club ook bereid om de gevraagde 120 miljoen euro op tafel te leggen. Chelsea zou daarbij wel hebben aangegeven dat het de betalingen wil verspreiden, vermoedelijk omdat de club deze transferwindow al ruim 200 miljoen euro heeft uitgegeven. Rui Costa wil echter nog steeds niets weten van een vertrek.

Chelsea trok deze winter eerder Mykhaylo Mudryk, David Datro Fofana, Andrey Santos, Benoît Badiashile, Noni Madueke en Malo Gusto al aan voor een bedrag van om en nabij de 210 miljoen euro. Daarnaast werd João Félix op huurbasis overgenomen van Atlético Madrid en is de ploeg van trainer Graham Potter samen met Arsenal ook nog in de markt voor Moisés Caicedo van Brighton & Hove Albion, dat een bod van 80 miljoen euro van Arsenal al afwees. De afgelopen dagen werd al bekend dat eigenaar Todd Boehly de komst van Fernández niet uit het hoofd heeft gezet.

Meer nieuws

Ajax kan na gelijkspel Lazio directe plaatsing voor EL-groepsfase vergeten
7
Chelsea in vergevorderde onderhandelingen met trainer die 10 miljoen euro kost
3
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Roberto De Zerbi in beeld om Erik ten Hag op te volgen bij Manchester United
35
Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske
12
Xavi komt met felle waarschuwing voor nieuwe trainer bij emotioneel afscheid
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties