Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea is ruw en Mourinho is nog erger, doe mij Real Madrid maar'

Laatste update:

De 44-jarige Duitser zegt dat Bayern Chelsea maar het best kan mijden. "Die zijn ruw en José Mourinho is nog veel erger. Atlético Madrid zou ook een pittige tegenstander zijn. Persoonlijk zou ik een clash met Real Madrid erg leuk vinden. Dat is een team dat net zo goed is als Bayern en beter dan die andere twee", sprak Kahn bij ZDF.

Kahn won in 2001 de Champions League met der Rekordmeister, nadat in de finale werd afgerekend met Valencia. In de halve finale had Bayern gewonnen van Real Madrid: in Spanje wonnen de Duitsers met 0-1 en daarna in München nog eens, met 2-1.

Wie hoop jij dat Bayern München loot in de halve finale?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
13
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
47
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties