Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea kan kraker in een zetel gaan bekijken na eenvoudige middag

Laatste update:

Met de kraker tussen Liverpool en Manchester City dit weekeinde nog op het programma, wist Chelsea dat het een belangrijke slag kon slaan op St. Mary's. The Blues domineerden de wedstrijd van meet af aan, maar kwamen halverwege de eerste helft wel bijzonder goed weg. Danny Ings had de bal voor het inschieten na een voorzet vanaf de linkerflank van Ryan Bertrand, maar de Engelse spits schoot van dichtbij uiteindelijk knullig over.

Chelsea genoot het meeste balbezit en zocht gecontroleerd naar een opening in de defensie van Southampton, waar Wesley Hoedt voor de achtste keer in acht competitieduels dit seizoen basisspeler was. Na precies een halfuur viel de langverwachte 0-1: Barkley speelde Hazard vrij op de rand van het strafschopgebied, waarna de Belgische superster oog in oog met doelman Alex McCarthy geen fout maakte. Het betekende voor Hazard zijn zevende competitietreffer dit seizoen.

Southampton begon met meer aanvallende intenties aan de tweede helft, maar zag zijn hoop op een resultaat al snel verdwijnen. Barkley tikte na 57 minuten van dichtbij binnen, nadat Olivier Giroud de bal op acrobatische wijze had voorgegeven. De 0-2 maakte een einde aan de spanning in de wedstrijd. Kepa Arrizabalaga werd in de slotfase nog wel aan het werk gezet door Ings en Nathan Redmond, maar de Spanjaard wist zijn doel uiteindelijk schoon te houden. Via Morata verfraaide Chelsea de score in de blessuretijd nog.

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
38
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties