Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea klopt Barcelona na penalty's in boeiend duel op FedEx Field

Laatste update:

Na tien minuten brak de Speler van het Jaar uit de Premier League de score open. Eden Hazard deed dat op heerlijke wijze: Kurt Zouma bediende hem na balverlies bij Barcelona en de Belg slalomde zich een weg door de verdediging van de Spanjaarden. Met zijn teen prikte hij de bal vervolgens langs Jordi Masip, die het doel bewaakte. Barcelona kreeg mogelijkheden de score gelijk te trekken, maar Luis Suárez liet er twee liggen. Ook Chelsea was kansrijk op FedEx Field in Landover, maar het bleef 1-0.

Hazard raakte de laat en Diego Costa loste een verkeerd schot op doel, waardoor het wel spannend bleef, maar de extra goals uitbleven. Zo'n acht minuten na rust zette Suárez de teams weer naast elkaar. De Uruguayaanse spits, de enige vedette voorin die mee is tijdens de tournee, tikte de bal over de doellijn nadat Cesar Azpilicueta die niet opruimde. De gelijkmaker gaf Barcelona vertrouwen en het team van Luis Enrique greep daarna zelfs voor het eerst de voorsprong. Nieuwkomer Sandro Ramírez tekende voor de 1-2.

De Spanjaard kreeg de bal in de voeten aan de linkerkant van de zestien meter, sneed naar binnen en haalde met rechts doeltreffend uit richting de verre hoek. Chelsea reageerde snel door Radamel Falcao erin te brengen voor uitblinker Hazard, maar het was een verdediger die de Engelsen uiteindelijk redde. Gary Cahill troefde Masip af in de lucht en kopte raak. Daarbij liep hij een wond aan het hoofd op en die leidde tot hevig bloeden, maar de treffer telde.

Omdat het vervolgens bij 2-2 bleef moesten er strafschoppen aan te pas komen en net als tegen Paris Saint-Germain was Chelsea daarin de betere. Andrés Iniesta en Falcao benutten hun eerste poging, waarna Alen Halilovic faalde namens Barcelona. Victor Moses bezorgde Chelsea de voorsprong in de reeks en daarna redde Courtois op de inzet van Gerard Piqué. Ramires en Sandro scoorden allebei en Loïc Rémy besloot de wedstrijd met de vierde rake inzet voor Chelsea.

-
Chelsea zal komend seizoen weer de beste club in Engeland zijn

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties