Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea laat deadline verstrijken; kamp-Sarri denkt aan stap naar FIFA

Laatste update:

De gesprekken tussen de Premier League-club en de oefenmeester verlopen goed, maar Chelsea zou duidelijk hebben gemaakt dat men de afkoopclausule van acht miljoen euro niet gaat betalen. Het kamp-Sarri buigt zich daarom over andere manieren om onder het contract met Napoli uit te komen. De advocaten van de Italiaan onderzoeken of kan worden aangetoond dat Sarri slachtoffer is van een vijandige werkomgeving. De zaak wordt mogelijk aanhangig gemaakt bij wereldvoetbalbond FIFA.

De afkoopclausule van Sarri kan tot donderdagnacht worden geactiveerd. Als Chelsea daar inderdaad van af ziet, dan moeten the Blues via onderhandelingen met Napoli tot een akkoord komen over een afkoopsom. Woensdag meldde France Football dat Chelsea al kijkt naar alternatieven: de clubleiding zou al om de tafel hebben gezeten met Laurent Blanc. Die vertrok in 2016 bij Paris Saint-Germain en is wel kosteloos op te pikken.

Tegelijkertijd blijft Chelsea de situatie rondom Sarri in de gaten houden. Men wacht af of het initiatief van de advocaten van de trainer ergens toe leidt. Op dit moment is Antonio Conte de trainer op Stamford Bridge en over zijn toekomst heerst ook nog veel onduidelijkheid. Als hij wordt ontslagen en geen nieuwe club vindt, dan moet Chelsea hem een bedrag van ruim tien miljoen euro uitbetalen voor het laatste jaar van zijn contract.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties