Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea laat zowel Ajax als PSV met rust en strikt alternatief op middenveld

Laatste update:

De transfer betekent goed nieuws voor Ajax, maar zal voor Álvarez persoonlijk een teleurstelling zijn. Donderdag sprak de Mexicaan zijn wens om de Amsterdammers te verlaten namelijk nogmaals uit richting de clubleiding. De Ajacied kreeg van technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar te horen dat een vertrek onbespreekbaar was. Dat had alles te maken met het feit dat er al veel basisspelers zijn vertrokken uit de Johan Cruijff ArenA en dat Ajax geen vervanger meer kan halen voor de middenvelder.

Daarnaast zou Chelsea zich woensdagavond bij PSV hebben gemeld voor Sangaré. De Londenaren waren bereid om een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro te betalen voor de middenvelder, die begin augustus nog zijn contract in Eindhoven verlengde tot medio 2027. PSV was dan ook niet bereid om mee te werken aan een vertrek van de Ivoriaan. Eerder meldde ook Nottingham Forest zich al voor Sangaré, maar de middenvelder zag die transfer niet zitten.

Chelsea besloot daarom door te schakelen naar Zakaria, die donderdagavond zijn medische keuring doorstond in Italië. De veertigvoudig Zwitsers international kan, als Chelsea de koopoptie van circa 35 miljoen euro licht, een aanbieding voor vijf seizoenen verwachten. De club uit Londen betaalt daarnaast het volledige salaris van de middenvelder komend seizoen. Zakaria beschikt nog over een doorlopend contract tot medio 2026 bij Juventus. De Zwitser kwam afgelopen winter voor 8,6 miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. Zakaria speelde in dat half jaar vijftien duels voor de Italianen.

Pierre-Emerick Aubameyang
The Blues hebben daarnaast ook Pierre-Emerick Aubameyang aangetrokken van Barcelona. Fabrizio Romano meldde donderdagmiddag dat Chelsea en de Spaanse topclub het eens zijn geworden over een transfersom van veertien miljoen euro, waarbij linksback Marcos Alonso de omgekeerde weg bewandelt. Aubameyang tekent een contract voor twee seizoenen op Stamford Bridge met de optie voor nog één jaar. Alonso verbindt zich naar verwachting tot medio 2025 aan Barcelona.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties