Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-legende zet zijn geld op City: 'Zij hebben het beste ingekocht'

Laatste update:

Onder leiding van de nieuwe manager Josep Guardiola schoot Manchester City uit de startblokken met tien gewonnen wedstrijden op rij in alle competities. Maar inmiddels zit er zand in de motor, de afgelopen zes duels leverde geen zege op. Ondanks de tegenvallende serie verwacht Lampard dat the Citizens dit seizoen kampioen worden. "Ze hebben afgelopen zomer het beste ingekocht, vooral John Stones is een goede aankoop. Met Sergio Agüero hebben ze de beste doelpuntenmaker van de competitie."

De strijd om de Engelse landstitel is hevig, met meerdere clubs die hetzelfde doel hebben. Lampard denkt dat Manchester City de meeste concurrentie gaat krijgen van Chelsea. Na een slecht seizoen, waarin the Blues genoegen moesten nemen met de tiende plaats. Met Antonio Conte aan het roer verwacht Lampard betere tijden. "Ik wacht tot het Conte-tijdperk daadwerkelijk aanvangt. Het deed me goed om te horen dat hij was aangesteld. Ik heb al goede dingen gezien. Ik weet niet zeker of ze dit jaar kampioen worden, maar ze kunnen terugkeren in de Champions League en dat zou al heel positief zijn."

Welke club wordt volgens jou dit seizoen kampioen van de Premier League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties