Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea legt na ongekend spektakel beslag op koppositie

Laatste update:

De start van Chelsea was niet goed, maar grandioos. Er stonden nauwelijks veertig seconden op de klok, toen Diego Costa op randje buitenspel ontsnapte aan de aandacht van zijn bewakers en plots oog in oog met Tim Howard stond. De inzet van de spits was niet eens goed, maar de bal verdween desondanks door de benen van de doelman door in het doel. Nauwelijks bekomen van die klap, moest Howard twee minuten later opnieuw vissen. Dit keer stond Branislav Ivanovic vrij in de zestien en ook de Serviër schoot raak: 0-2.

Het zou het bizarre begin van een zinsbegoochelende ontmoeting blijken. Chelsea leek de boel lange tijd onder controle te hebben en de ruime marge zonder al te veel problemen mee de rust in te gaan nemen, maar dat liep anders. Op het moment dat scheidsrechter Jonathan Moss de fluit al in de aanslag had om te fluiten voor de pauze, tekende Kevin Mirallas namelijk met het hoofd voor de aansluitingstreffer. De Belgische aanvaller deed dat op fraaie wijze, nadat hij prachtig werd bediend door Seamus Coleman.

De spanning was daarmee weer terug en in de tweede helft ontspon zich dan ook weer een serieuze wedstrijd. Coleman gaf halverwege het tweede bedrijf echter het startsein voor een krankzinnige tien minuten. De Ierse back werkte de bal na een mooie actie van Eden Hazard ongelukkig in zijn eigen doel, maar Everton sloeg razendsnel terug. Aiden McGeady mocht vrij oprukken en legde de bal panklaar voor Steven Naismith, die Thibaut Courtois met de buitenkant van de voet klopte: 2-3. Die score hield precies vijf minuten stand. Chelsea bewaarde de rust en bracht Nemanja Matic in stelling, die heel even nodig had om de vrije hoek uit te zoeken en de bal vervolgens haarscherp via de paal in het net schoot.

Daarmee bleek de koek echter nóg niet op: invaller Samuel Eto'o, ex-Chelsea, werkte met vrijwel zijn eerste serieuze balcontact de bal met het hoofd achter Courtois, waarmee de spanning wederom terugkeerde. Chelsea rechtte vervolgens nogmaals de rug en nam twee minuten na de 3-4 andermaal een marge van twee treffers in acht, nu via Ramires. Everton raakte vervolgens nog de lat via Mirallas, maar het was uiteindelijk Diego Costa die het laatste woord had. De Braziliaan werd vlak voor tijd fraai vrijgespeeld door invaller Muhamed Besic en tekende voor de ongelooflijke 3-6 eindstand.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties