Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea licht optie in contract Van Ginkel niet; weg naar PSV ligt open

Laatste update:

Chelsea had de gelegenheid om de aflopende verbintenis van de verhuurde Van Ginkel te verlengen, maar de Londense club maakt daar dus geen gebruik van. Een aanbieding van PSV is echter nog niet op tafel gelegd, zo benadrukt de middenvelder die zondag voor het eerst in 1135 dagen wist te scoren: "Ik heb niets gehoord, dus volgens mij ben ik dan transfervrij. Ik heb van PSV nog niets gehoord, maar het zou kunnen. Ik heb het altijd naar m'n zin gehad bij PSV en werd hier altijd gewaardeerd", zo klinkt het vanuit De Galgenwaard in gesprek met ESPN.

Van Ginkel is momenteel bezig aan zijn vierde verhuurperiode bij PSV, dat zondag definitief een ticket voor de voorronde van de Champions League in de wacht sleepte. In oktober vorig jaar keerde de middenvelder voor de zoveelste keer terug in Eindhoven, al kon hij door blessureleed nog niet heel belangrijk zijn voor de ploeg van trainer Roger Schmidt. Van Ginkel sluit het seizoen af met elf wedstrijden achter zijn naam. Afgelopen donderdag tegen Willem II (0-2 overwinning) had hij voor het eerst in drie jaar en drie dagen weer een basisplaats bij PSV.

Na afloop was hij al realistisch over zijn slagingskansen bij Chelsea. "De kans dat ik daar ga spelen is niet heel groot", beaamt de voormalig sterspeler van Vitesse tegenover ESPN. "Maar als ik wedstrijden ga spelen, ben ik van waarde. Als zij nog een paar miljoen kunnen verdienen... Ik weet niet hoe ze daarin staan. Het zou kunnen, misschien laten ze me gaan. Ik weet ook nog niets. Ik wil gewoon voetballen. Het belangrijkste voor mij is om wedstrijden te spelen. We gaan het wel zien. Ik heb het hier goed naar m'n zin, dan hoop je op meer."

In de studio van Dit was het Weekend op ESPN reageerde analist Mario Been bevestigend op de vraag van presentator Milan van Dongen of Van Ginkel 'in potentie de beste speler van PSV' is, als hij het niveau haalt dat hij in het verleden haalde bij PSV. "Zeker op het middenveld. Sangaré en Rosario zijn twee identieke spelers; Van Ginkel zou daar goed tussen passen", aldus Been. Volgens tafelgenoot Kenneth Perez is de Eredivisie de ideale plek voor Van Ginkel om weer wedstrijdritme te krijgen. "Je moet op een gegeven moment ook wel goed naar je lichaam luisteren. De Premier League is fysiek misschien wel de zwaarste competitie die er is. Dat lijkt mij een brug te ver."

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
25
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties