Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea loopt in vlijmscherp mes van ongrijpbare Falcao in Monaco

Laatste update:

Europa League-winnaar Atlético liet van meet af aan zien voor de winst te gaan en zette Chelsea al vroeg met de rug tegen de muur. Binnen een paar minuten was Falcao reeds dicht bij een eerste succes voor los Colchoneros, maar kwam net niet bij een pass van Filipe Luis. Ashley Cole gleed de bal op zijn eigen lat voordat Falcao er iets mee kon doen. De watervlugge Zuid-Amerikaan had een oogwenk later echter alsnog zijn eerste doelpunt van de avond te pakken in Monaco.

Na een scherpe pass vanuit het midden nam hij de bal aan wachtte hij tot Petr Cech naar de grond ging. Toen de doelman dat deed, stiftte Falcao de bal met links richting de tweede paal en via het aluminium viel die vervolgens ook binnen; David Luiz gleed tevergeefs nog richting de doellijn. Gewaarschuwd als Chelsea was voor de wonderlijke doeltreffendheid van Falcao, die vier dagen geleden al een hattrick liet noteren in de competitie, werd het niet veel later ook al 0-2.

Bij een vrij onverwachte aanval van Atlético, die ontstond na slecht uitverdedigen van the Blues, schepte Falcao de bal over Cech heen en binnen in de hoek. Chelsea wist niet waar het het moest zoeken en liep had het aan Cech te danken dat Gabi de wedstrijd niet al snel in het slot gooide. Op slag van rust liep het echter alsnog een derde keer in de messen van Falcao, die op snelheid Ramires voorbijliep en vervolgens Cech poortte voor zijn hattrick.

Roberto Di Matteo greep bij rust in en zette Oscar erbij ten faveure van Ramires. Veel effect sorteerde het niet; Chelsea kreeg wel iets meer balans, maar João Miranda maakte er na precies een uur voetballen doodleuk 0-4 van en liet de Engelsen rood aanlopen. Na een vrije schop kwam de bal in de kluts terecht bij de Braziliaan, die vervolgens via Cahill de score verder opvoerde. Cahill zelf maakte vervolgens weer via João Miranda de eretreffer voor zijn team, maar meer druk oefende Chelsea niet uit.

-

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
6
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
13
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties