Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea maakt papierwerk klaar om Super League de rug toe te keren

Laatste update:

Supporters van Chelsea maakten dinsdag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion van 21.00 uur, hun onvrede duidelijk over de deelname van hun club. Honderden fans verzamelden zich buiten Stamford Bridge. Petr Cech, technisch adviseur bij Chelsea, kwam naar buiten om de menigte toe te spreken. Op beelden die op sociale media zijn verschenen, is te zien dat Cech in discussie raakt met enkele fans. Er klinkt boegeroep, terwijl hij benadrukt dat 'dit niet de manier is' om de onvrede duidelijk te maken. Hij vraagt de supporters om het terrein te verlaten, zodat de spelersbus kan arriveren.

Chelsea en Manchester City zouden geschrokken zijn van alle negatieve reacties vanuit de achterban en de harde woorden van de UEFA en de Premier League. De twijfels van de clubs over de Super League gonsden dinsdag in de wandelgangen van het UEFA-congres in Montreux. De tegenstanders van de nieuwe Europese competitie melden dat minder dan de helft van de twaalf founding clubs gerekend worden tot de fanatics, die ten koste van alles een Super League willen creëren. Juventus, Real Madrid, Manchester United en Liverpool worden gerekend tot de initiatiefnemers van de competitie en de andere clubs zouden vooral willen meedoen om financieel beter te worden én niet buiten de boot te vallen.

?? Honderden supporters van Chelsea hebben zich dinsdagavond, voorafgaand aan het duel met Brighton & Hove Albion,...

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 20 april 2021

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties