Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea maakt van Álvaro Morata duurste clubaankoop aller tijden

Laatste update:

Duidelijk is wel dat Morata zijn landgenoot Fernando Torres (58,5 miljoen euro) aflost als duurste aankoop ooit van Chelsea. Donderdagochtend arriveerde Morata in Londen om zijn transfer af te ronden en de medische keuring te doorlopen. "Ik teken bij Chelsea omdat het de beste club is. Antonio Conte is een van de beste trainers ter wereld en ik ben erg blij om met hem te werken", vertelde Morata bij aankomst aan Sky Sports. "Eindelijk ben ik hier. De Premier League is een van de beste competities ter wereld. Ik heb al gesproken met César Azpilicueta en hij vertelde me dat alles hier in orde is."

Aanvankelijk hoopte Chelsea op de komst van Romelu Lukaku, maar Manchester United wist de Belg eerder te overtuigen. Het was niet de eerste tegenslag voor de regerend kampioen op de transfermarkt. De afgelopen weken lijkt het tij echter te keren. Morata is de derde miljoenenaankoop in anderhalve week: Antonio Rüdiger kwam voor minstens 35 miljoen euro over van AS Roma, terwijl AS Monaco 45 miljoen euro ontving voor Tiemoué Bakayoko.

DONE DEAL! Álvaro Morata is speler van Chelsea! De Spanjaard heeft voor vijf jaar getekend op Stamford Bridge. #donedeal #morata #chelsea #transfer #blues #realmadrid

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Morata wordt binnengehaald als de opvolger van landgenoot Diego Costa, hoewel laatstgenoemde nog niet is vertrokken. Conte heeft Costa echter laten weten komend seizoen geen beroep op hem te zullen doen, waardoor een vertrek onvermijdelijk is. Atlético Madrid hoopt zich ondanks het transferverbod te versterken met de international. Daardoor zijn Michy Batshuayi en Loïc Rémy in eerste instantie de concurrenten van Morata in de punt van de aanval.

De kersverse aankoop verlaat met zijn transfer Real Madrid voor de tweede keer, aangezien hij in 2014 voor twintig miljoen euro de overstap maakte naar Juventus. Na 27 doelpunten in 93 wedstrijden haalde de Spaanse landskampioen hem vorig jaar weer terug voor dertig miljoen euro. In het afgelopen seizoen kwam hij tot 20 goals in 39 officiële wedstrijden.

Technisch directeur Michael Emenalo is in zijn nopjes met het aantrekken van Morata. "We zijn verheugd Álvaro te mogen verwelkomen bij de club. We geloven dat hij van grote waarde kan zijn voor Chelsea en kijken ernaar uit om hem aan het werk te zien. Álvaro heeft zijn kwaliteiten aangetoond op het hoogste niveau en hij zal een aanwinst zijn voor de selectie", zegt de beleidsbepaler op het digitale thuis van de Londense club.

Wordt Álvaro Morata een succes bij Chelsea?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties