Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea meldt derde topaanwinst na Hakim Ziyech en Timo Werner

Laatste update:

De transfer is absoluut geen verrassing, want de komst van Chilwell had op de linksbackpositie de gehele zomer prioriteit gehad voor Chelsea. The Blues werden ook onder meer in verband gebracht met Nicolás Tagliafico van Ajax en Sergio Reguilón van Sevilla (afgelopen seizoen gehuurd van Real Madrid), maar volgens vrijwel alle Engelse media is Chilwell altijd de topfavoriet van manager Frank Lampard geweest.

Droom van 'man van 55 miljoen' komt uit: 'Ik? Een van de beste ter wereld?'

Dat Ben Chilwell van ver komt, benadrukte hij zelf in december bij The Players' Tribune.Lees artikel

Leicester City leek lange niet mee te willen werken aan een vertrek van de 23-jarige back. The Foxes mikten aanvankelijk op een transfersom vergelijkbaar met de som waarvoor Harry Maguire de club vorig jaar verruilde voor Manchester United, 87 miljoen euro, maar lijken nu met minder genoegen te hebben genomen: tussen de 50 en 55 miljoen euro. Daarmee groeit Chilwell evenwel uit tot de op één na duurste linksback ooit, na Benjamin Mendy, die AS Monaco twee jaar geleden voor 57,5 miljoen euro inruilde voor Manchester City.

Met de komst van Chilwell bouwt Chelsea verder aan een ploeg die landskampioen Liverpool en runner-up Manchester City volgend seizoen het vuur aan de schenen moet leggen in de titelrace. Eerder deze transferperiode versterkten de Londenaren zich immers al met Ziyech en Werner. Daarnaast lijkt de komst van Bayer Leverkusen-toptalent Kai Havertz een kwestie van tijd, terwijl ook de transfervrije Thiago Silva zich spoedig bij de selectie van Lampard lijkt te gaan aansluiten.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties